Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

(Νέος) Πίνακας των ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ του Θρύλου

Ο ανανεωμένος πίνακας όλων των ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ του Ολυμπιακού, μετά την αποπομπή του Ζίκο, εδώ

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ?

ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ZHTEITAΙ ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

Συγνώμη ρε παιδιά,αλλά έχω χάσει τη μπάλα.Άλλος πεθαμένος έμεινε να τον αναστήσουμε; Ελάτε τώρα που γυρίζει !!! Σωκράτη γκόου χόμ (πλήζ)...


Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Look Who's Talking



Με τις πυτζάμες...


Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Οι προπονητές... εξπρές του Ολυμπιακού

Η φράση "αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα" ταιριάζει γάντι στον Ολυμπιακό και δη στον Σωκράτη Κόκκαλη. Η σύντομη θητεία των Κετσπάγια (μόλις 3 μήνες & 21 μέρες)και Ζίκο (4 μήνες & 3 ημέρες) στον πάγκο μπορεί να χαρακτηριστεί ως... μακρόχρονη συνεργασία αν αναλογιστούμε πως ο Αντώνης Γεωργιάδης ή ο Αποστόλης Φίλης, για παράδειγμα, πέρασαν από την τεχνική ηγεσία για μόλις 5 και 2 μέρες αντίστοιχα ή για να γυρίσουμε ακόμα πιο πίσω τον χρόνο οι Λάκης Πετρόπουλος και Ηλίας Υφαντής που έκατσαν από δύο μήνες έκαστος.

Και δεν είναι μόνο αυτοί. Υπάρχουν και οι πιο πρόφατοι όπως ο Σεγκούρα όπου έμεινε για 2,5 μήνες, ο Αλέφαντος, ο οποίος έμεινε επίσης 2,5 μήνες, ο Κάτανετς, ο οποίος έμεινε 3 μήνες ή ο Γιάννης Κόλιας, ο οποίος ήταν πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού για 20 μέρες.



Παύλος Γρηγοριάδης (9.2.88 - 15.5.88)

Αντικαθιστά τον Τάις Λίμπρεχτς, ο οποίος είχε δημιουργήσει ρήγματα στα αποδυτήρια λόγω των σχέσεών του με τους ποδοσφαιριστές. Ο Παύλος Γρηγοριάδης είναι ένας από τους πολλούς που κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού στα "πέτρινα" χρόνια και ένας από τους πολλούς που δεν καταφέρνει τίποτα. Αποδέχεται την πρόταση του Κοσκωτά να αναλάβει τον Ολυμπιακό, αλλά τον Μάιο φεύγει κακήν κακώς για να αντικατασταθεί από τον Γιάτσεκ Γκμοχ. Αποκορύφωμα της θητείας του Γρηγοριάδη η ήττα από τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι στον τελικό κυπέλλου του Ολυμπιακού Σταδίου.

Γιάννης Γούναρης (12.3.89 - 21.5.89)


Ο Γκμοχ φεύγει, ο Γούναρης έρχεται. Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη ή ισοπαλία στο ΟΑΚΑ την προτελευταία αγωνιστική για να εξασφαλίσει τον τίτλο και ο Γιάννης Γούναρης ετοιμάζει την ομάδα για τον... τελικό των τελικών. Η συνέχεια γνωστή. Οι ερυθρόλευκοι χάνουν 0-1 με το γκολ του Καραγκιοζόπουλου και ο Γούναρης δίνει τη θέση του στον Μίλτο Παπαποστόλου.


Αντώνης Γεωργιάδης (25.1.93 - 29.1.93)

Στις 25 Γενάρη του 1993 ο Αντώνης Γεωργιάδης αναλαμβάνει για δεύτερη φορά την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών. Εμεινε όμως μόλις 5 μέρες και αποχώρησε μετά τη γνωστή ιστορία των κορνέδων. Ουσιαστικά ο κόσμος ήταν αυτός που έδιωξε τον Γεωργιάδη, αφού ήταν αναστατωμένος από το τέλος της συνεργασίας με τον Ολεγκ Μπλαχίν μετά από μία εντός έδρας ισοπαλία με τον Εδεσσαϊκό. Η διοίκηση Νταϊφά έδειξε την πόρτα εξόδου στον Ουκρανό και αποφάσισε να δώσει το τιμόνι στον Αντώνη Γεωργιάδη, ο οποίος όμως πρόλαβε να καθήσει στον πάγκο σε έναν αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου (νίκη με 2-1).

Αποστόλης Φίλης (30.1.93-31.1.93)

Μετά το σύντομο πέρασμα του Αντώνη Γεωργιάδη, ο Νταϊφάς έχρισε πρώτο προπονητή τον Απόστολο Φίλη. Ο Φίλης έκατσε μόλις 2 μέρες και ήταν στον πάγκο στη νίκη με 5-1 του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Μετά την αποχώρησή του, παρέμεινε στο τεχνικό τιμ της ομάδας.

Νίκος Αλέφαντος (27.1.94 - 16.9.94 και 19.3.04 - 31.5.04)



Ο Νίκος Αλέφαντος έχει δύο σύντομες θητείες στον Ολυμπιακό. Η πρώτη το 1994 και η δεύτερη 10 χρόνια αργότερα. Στην πρώτη άρχισε με δύο ήττες από Παναχαϊκή και Ηρακλή, αλλά στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ανέκαμψε, συνέτριψε με 3-0 την ΑΕΚ και τερμάτισε τρίτος. Ο Σωκράτης Κόκκαλης αποφασίζει να κρατήσει και την επόμενη περίοδο τον Αλέφαντο, αλλά σύντομα διαπιστώνει το λάθος του και η συνεργασία τελειώνει. Στη δεύτερη θητεία του, το 2004, ο Νίκος Αλέφαντος αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό σε μια κρίσιμη καμπή. Τον διατηρεί στο κυνήγι του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού, αλλά τελικά δεν καταφέρνει να γευτεί τη χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Το ίδιο συνέβη και στον τελικό κυπέλλου όπου γνωρίζει την ήττα με 3-1 από τον Παναθηναϊκό.

Σταύρος Διαμαντόπουλος (9.7.95 - 11.1.96)

Ο... Κετσπάγια της εποχής του. Προπονητής του Λεβαδειακού και του Εδεσσαϊκού, με μεγάλη εμπειρία στις μικρότερες κατηγορίες, αλλά άπειρος όσον αφορά στον πρωταθλητισμό. Ο Σωκράτης Κόκκαλης, όμως, κάνει την έκπληξη και του δίνει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Μάλιστα, εκείνη την εποχή, το καλοκαίρι του 1995, ο Σταύρος Διαμαντόπουλος έχει συμφωνήσει με τη Λάρισα, αλλά μόλις μαθαίνει για την πρόταση του Ολυμπιακού δεν το σκέφτεται πολύ. Ο Διαμαντόπουλος αρχίζει τη σεζόν με 14 νίκες και 1 ισοπαλία. Προχωράει στην Ευρώπη, στην Ελλάδα είναι μέσα στους πρώτους, αλλά όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις κάποια μαζεμένα αρνητικά αποτελέσματα, κάποιες γκρίνιες μέσα στην ομάδα, η ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη με το γκολ του Καπουράνη και ο αποκλεισμός από την ΑΕΚ στο κύπελλο, τον φέρνουν στα γραφεία της ΠΑΕ όπου έλυσε το συμβόλαιό του. "Είμαι παλικάρι εγώ, είμαι Μακεδόνας, δεν καταλαβαίνω. Είμαι Μεγαλέξανδρος", δήλωνε λίγες μέρες πριν το διαζύγιο με τους "ερυθρόλευκους".


Μελέτης Περσίας (12.1.96 - 25.6.96)



Πήγε στον Ολυμπιακό για να προετοιμάσει το έδαφος για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Είναι η εποχή όπου ο Σωκράτης Κόκκαλης ψάχνει να φέρει το μεγάλο όνομα και επιλέγει να κάνει το μεγάλο μπαμ με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Στο σύντομο χρονικό διάστημα που ο Περσίας ήταν πρώτος προπονητής στον Ολυμπιακό δουλεύει το σύστημα του Μπάγεβιτς και προετοιμάζει την ομάδα για τον ερχομό του. Ως επιβράβευση ο Ολυμπιακός του δίνει το πόστο του βοηθού προπονητή.

Γιάννης Ματζουράκης (10.4.00 - 25.11.00)

Αποχώρησε από τον Ολυμπιακό με 24 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 30 αγώνες. Κάποιος που δεν γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, θα αναρωτηθεί γιατί έφυγε; Κι όμως η περίπτωση του Ματζουράκη θυμίζει αυτή του Κετσπάγια. Ο "Ρουμάνος" εντυπωσίασε τον Σωκράτη Κόκκαλη με τα όσα έβλεπε στη θητεία του στην Ξάνθη και αποφάσισε να τον προσλάβει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ανέλαβε την ομάδα μεσούσης της σεζόν, κατάφερε να την τερματίσει πρώτη και πήρε το "οκ" από τον Κόκκαλη να συνεχίσει και του χρόνου. Η χρονιά αρχίζει καλά, η ομάδα "ρολάρει", αλλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τα πάντα καταστράφηκαν και ο Ματζουράκης μπήκε στο μάτι του κόσμου αλλά και των ποδοσφαιριστών. Γνωστή η κόντρα του με τον Χούτο και τον Τζιοβάνι, αλλά και με αρκετούς παίκτες της τότε ομάδας. Στο 2-2 με τη Λίβερπουλ στο ΟΑΚΑ για το UEFA ο κόσμος βρίζει εν χορώ τον Ελληνα τεχνικό, ο οποίος λίγες μέρες μετά υπογράφει το τέλος της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες.


Σρέτσκο Κάτανετς (7.11.02 - 7.2.03)



Ο "έρωτας" του Κόκκαλη. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Ολυμπιακός προσπάθησε να φέρει στο λιμάνι τον Σλοβένο και τελικά τα κατάφερε τον Νοέμβριο του 2002. Υπογράφει συμβόλαιο 2,5 ετών, ωστόσο έφυγε μέσα σε λίγους μήνες. Δηλώσεις όπως: "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει η πίεση αυτή για το 7ο πρωτάθλημα. Υπάρχει ψύχωση και δεν εξελίσσεται καλά για μένα και την ομάδα. Η ομάδα θα είναι πρώτη εφόσον αξίζει να είναι πρώτη. Είσαι πρωταθλητής, εφόσον το αξίζεις και παρουσιάζεσαι καλύτερος στο γήπεδο από τον αντίπαλο" και "Στις ομάδες που εγώ εκπαιδεύτηκα, οι ποδοσφαιριστές δεν καλούν τους δημοσιογράφους. Εδώ συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό και, απ' όσο λένε οι πληροφορίες μου, συμβαίνει πολλά χρόνια", ανάγκασαν τον Σωκράτη Κόκκαλη να του δείξει την έξοδο.

Σίνισα Γκόγκιτς (17.3.04 - 19.03.04)

Εκατσε μόλις 3 μέρες! Ανέλαβε τον Ολυμπιακό μετά την απόλυση του Ολεγκ Προτάσοφ και ετοίμασε την ομάδα για τον... Νίκο Αλέφαντο. Δεν πρόλαβε να κάτσει σε κάποιο επίσημο παιχνίδι ως πρώτος προπονητής, ήταν όμως το δεξί χέρι του Αλέφαντου στις πρώτες μέρες... προσαρμογής.

Χοσέ Σεγκούρα (11.3.08 - 28.5.08)

Εκατσε 2,5 μήνες από τη στιγμή που έφυγε ο Λεμονής και μέχρι να έρθει ο Βαλβέρδε. Συνεργάτης του Λορένθο Φερέρ στην ΑΕΚ και έπειτα του Λεμονή στον Ολυμπιακό. Παρά το βαρύ 4-0 από την ΑΕΚ, πήρε το πρωτάθλημα και πολλοί έλεγαν πως ο Κόκκαλης θα τον εμπιστευτεί και την επόμενη χρονιά. Ωστόσο, το χρίσμα δόθηκε στον Βαλβέρδε και ο Σεγκούρα παρέμεινε για να τον βοηθήσει να εγκληματιστεί στην ομάδα και την ελληνική πραγματικότητα.


Κοΐμπρα Ζίκο (16.9.09 - 19.01.10)

Ήρθε εν μέσω πανηγυρισμών και φεύγει αποδοκιμαζόμενος. Ο λευκός Πελέ παρέμεινε στον πάγκο του Ολυμπιακού περί τους τέσσερις μήνες. Στο συγκεκριμένο διάστημα πιστώνεται την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ που ήταν ο μεγάλος στόχος των "ερυθρόλευκων". Εντός των τειχών όμως; Θα έχει σίγουρα να θυμάται τις νίκες στα ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκού στον α' γύρο, αλλά θα θέλει σίγουρα να ξεχάσει τις ισοπαλίες με Ηρακλή στο Καραϊσκάκη και ΠΑΣ στα Γιάννινα, αλλά και τις πρόσφατες ήττες στα παιχνίδια με Άρη και ΑΕΚ ή τον αποκλεισμό από Πανσερραϊκό αποτελέσματα που στοίχισαν τη δουλειά του..


(Σταύρος Καραΐνδρος kontra.gr)

The party's over.


Ο Τελευταίος χορός...


Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Τέλος ο Ζίκο!


Τέλος ο Ζίκο!


Thanks socrates


Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Ωραίος ο πιτσιρίκος....


Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ


ΓΡΗΓΟΡΑ .....Γερός ΚΑΙ Δυνατός

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Συνεχίζει στον Θρύλο ο Ziko...


Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Το άγαλμα του καλού τουρίστα...

ένας πρόεδρος που κάνει διακοπές...

μια διοικηση (η ποιά?)που κάνει (μονίμως) διακοπές

ενας προπονητής (αυτός και αν...) που κάνει διακοπές

ποδοσφαιριστές (ονόματα δε λέμε, υπολείψεις δεν θίγουμε...) που κάνουν διακοπές...

λέτε να αντικαταστήσουν και το άγαλμα που κοσμεί την κύρια είσοδο του γηπέδου

Καραισκάκη με αυτό του καλού τουρίστα?




Ελλατώματα...


Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Μάκος ο τσαχπίνης...



τσαχπινιές εδώ

Τσαχπινιές του Μάκου


Πολύ μάγκας αυτός ο Μάκος! Το μόνο που ήξερε είναι να βρίζει τον κόσμο του Ολυμπιακού και να προκαλεί με κάθε του κίνηση. Και συν τοις άλλοις ο παρατηρητής και ο τέταρτος διαιτητής να κάνουν ότι δεν άκουσαν και ότι δεν είδαν. Διάλογο με τον κόσμο άνοιξε ο Μάκος με ακατανόμαστες εκφράσεις όπως μπορείται να δείτε και να ακούσεται στο video που ακολουθεί. Στην διάθεση του αθλητικού δικαστή το video αλλά σιγά μην ασχοληθεί κανένας...





(από rednews.gr)

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Πέσαν Μέσα...


Χέσε μέσα...


Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Ερωτήματα...

  • Είναι (ήταν) αυτός ο Ολυμπιακός που ξέρουμε; Που θέλουμε; Που περιμένουμε;
  • Πώς γίνεται να παίζεις έτσι στο ντέρμπι που ανοίγει τον β' γύρο όταν είσαι 2 βαθμούς πίσω από τον βάζελο και ωφείλεις να τον κυνηγάς χωρίς ανάσα;
  • Ήταν τελικά όντως πάρα πολλές οι 9 μέρες άδεια;
  • Πώς γίνεται να σου ακυρώνουν δύο γκολ (καθαρότατα) και το ένα να το "επιστρέφει" με το ζόρι;
  • Πώς γίνεται η πεθαμένη, χρεωμένη, αναδιοργανωμένη, τελειωμένη, 8η στη βαθμολογία ΑΕΚ που χάνει από τον κάθε πικραμένο, να έρχεται και να σε παίζει, να σε ρεζιλεύει και να σε νικάει μέσα στο Καραϊσκάκη;
  • Πώς ξαφνικά "ζωντάνεψε" η ΑΕΚ; Αυτοί οι πεινασμένοι, δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν τα κοινόχρηστά τους. Πώς βρέθηκαν ξαφνικά λεφτά (150 χιλιάρικα) για πριμ;;;
  • Ποιος τα δίνει τα λεφτά αυτά; Μήπως ο ίδιος που έδωσε και τα λεφτά για να πληρωθούν οι παίκτες του Άρη παραμονή του αγώνα με τον Ολυμπιακό;
  • Ποιος είναι αυτός; (τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια);;;
  • Πώς ξαφνικά θυμήθηκαν τον... Τζεμπούρ;;; (που ο Μπάγεβιτς δεν θέλει να τον βλέπει στα μάτια του... που και ο ίδιος δεν θυμόταν ότι ανήκει στην ΑΕΚ;;;)
  • Πώς γίνεται να παίζει ο Κατσικογιάννης στην θέση των υγιών και ετοιμοπόλεμων Στολτίδη και Λεντέσμα;;;;
  • Πώς γίνεται να παίζει ο Τοροσίδης σε λάθος θέση και ο  Ζεβλάκοφ να είναι στον πάγκο;
  • Πώς γίνεται να θυμάται τον Ζαϊρί στο τέλος κι όχι στην αρχή;
  • Πώς γίνεται ο Μπάγεβιτς να ξέρει καλά το παιχνίδι και τις κινήσεις που πρέπει να κάνει κι ο δικός μας να κοιμάται;
  • Γνωρίζει ο Ζίκο τι σημαίνει ΑΕΚ (αφηνιασμένη και λαδωμένη) και πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει το (ψυχολογικό ή λαδώματος) ντοπάρισμα; Αν όχι, υπάρχει κάποιος να του το πει να το έχει υπ'όψη του;
  • Επειδή είναι 8η στη βαθμολογία και επειδή παίζουμε στο γήπεδό μας, πιστεύει ο Ζίκο ότι είναι περίπατος; Ναι, με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, αλλά όχι την ΑΕΚ (ή την όποια άλλη ΑΕΚ) που ζητάει με μίσος (και υποκινούμενο πάθος) την εκδίκηση για το χαμένο Τελικό του Κυπέλλου και, πάνω απ' όλα, την εξιλέωση και την εξυγίανση σε ένα "νυν-υπέρ-πάντων-να-σώσουμε-τη-χρονιά-και-τις-εντυπώσεις" αγώνα!
  • Αν είναι τελικά όλα "μιλημένα"... (όλο και περισσότερο ακούγεται, όλο και περισσότερο μοιάζει να είναι...) ο Σωκράτης δεν θα μιλήσει καθόλου και θα το αφήσει να περάσει έτσι... Αν είναι "μιλημένοι" κι οι δικοί μας, τότε δικαιολογούνται πολλά από τα παραπάνω... και καλώς το παίζουν το θεατράκι. 
  • Αν δεν είναι "μιλημένα" και τελικά ο Πρόεδρος μιλήσει... πώς θα μιλήσει; Θα βάλει πρόστιμα; Θα τραβήξει το αυτί του Ζίκο;
  • Τελικά, υπάρχει ακόμη ελπίδα;
  • Ο βάζελος θα χάσει βαθμούς σίγουρα... αλλά εμείς είμαστε σε θέση να μη χάσουμε από δω και μπρος;
  • Ναι, φυσικά και καλύπτεται η διαφορά και κερδίζεται το πρωτάθλημα, αλλά από τον Ολυμπιακό άλλων ετών. Από τον φετεινό, είναι δυνατό;;;


Για να δούμε. Η συνέχεια αναμένεται λίαν ενδιαφέρουσα....


  • Υ.Γ. 1  Αν το γκολ του Τοροσίδη ήταν "φάουλ", τότε πόσα πέναλτι θα πρέπει να σφυρίζονται σε κάθε αγώνα;
  • Υ.Γ.2  Υπάρχει κανόνας που λέει "όταν ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έχει δεχτεί κίτρινη κάρτα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δεχτεί άλλη κίτρινη παρά μόνο αν κάνει χρήση πυροβόλου όπλου και το θύμα εκπνεύσει και μόνο";;;; (μία δεύτερη κίτρινη στο α' ημίχρονο και άλλη μία δεύτερη κίτρινη στο β' θα άφηναν την ΑΕΚ με 9 παίκτες). Αυτό λέει η αριθμητική. Αλλά μάλλον Καλόπουλος και Κανονισμός Ποδοσφαίρου (στην ελληνική του βερσιόν) είναι αντίθετοι στα μαθηματικά...
  • Υ.Γ.3  Ο Ζίκο καταφέρνει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Η ΑΕΚ είχε να κερδίσει 15 χρόνια στο Καραϊσκάκη. Κι ο Ζίκος κατάφερε και το... έσπασε! Δεν πειράζει Ζίκο, εσύ να'σαι καλά και στείλ' τους για διακοπές άλλο ένα μήνα από σήμερα!


Μόνο στην ΑΕΚ συμβαίνουν αυτά! Η δοίκηση τους αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα σε σημείο που δεν έχουν να πληρώσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και από την άλλη τάζουν πριμ 150.000 ευρώ (!) σε περίπτωση που κερδίσουν τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Μέχρι και τον… Τζεμπούρ αναπόλησαν και θυμήθηκαν για να παίξει στο “Γ. Καραϊσκάκης”.
Αυτό που δεν έχουμε καταλάβει ακόμα, όμως, είναι που τα βρήκατε τα λεφτά; Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που οι παίκτες σας απειλούσαν ότι δεν θα κατέβουν να παίξουν μπάλα γιατί είναι απλήρωτοι. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πήγαιναν να εισπράξουν λεφτά και γελούσαν στις τράπεζες. Και ξαφνικά τους δίνετε πριμ; Από που κι ως που; Που βρήκατε τα λεφτά;

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Killer