Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Πρωταθλητές από μικροί






Η άνετη νίκη των Νέων με 3-0 επί της Ξάνθης, εξασφάλισε τον τίτλο στην ομάδα του Αλεξανδρή. Μπράβο στα παιδιά που όλη τη χρονιά ήταν οι καλύτεροι.

Από την αρχή, μάλιστα, της σεζόν, ο Ολυμπιακός είχε δείξει τις διαθέσεις του και ως εκ τούτου το παιχνίδι στο Ρέντη με τους Ακρίτες, απλά θα μας έδινε το πρωτάθλημα. Το 1-0 έγινε από τον Κρητικό στο 23ο λεπτό, ενώ το 2-0 σημειώθηκε στο 34' με τον Νικλητσιώτη. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 89ο λεπτό από τον Διαμαντάκο, που αξιοποίησε θαυμάσια την πάσα του Νικλητσιώτη.

Ως εκ τούτου, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 61 πόντους, εννέα περισσότερους από την Ξάνθη και κατέκτησε το πρωτάθλημα, έχοντας δύο αγώνες λιγότερους από την αντίπαλό του, που έπεσε στην τρίτη θέση.

Με το που τελείωσε ο αγώνας, εκτυλίχτηκαν τρομερές στιγμές στο Ρέντη, αφού όλοι οι παίκτες, μαζί με τον Αλεξανδρή, έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν έξαλλα τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός, όπως προαναφέρθηκε, ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα σε όλη τη σεζόν και δίκαια έφτασε στην κατάκτησή του, δείχνοντας πως οι μελλοντικοί πρωταθλητές φοράνε ερυθρόλευκα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
: Παναγόπουλος, Βαλεριάνος, Κρητικός, Πολυχρονάκης, Ποτουρίδης, Νικλητσιώτης, Φετφατζίδης, Βάντερσον (73' Διαμαντάκος), Σταμόγιαννος (66' Σιώπης), Σούλης, Σοϊλέδης (14' Κουρτάνοβιτς, 82' Πάνουελ)

ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος, Ντόσκας, Λαζαρίδης, Κομεσίδης, Καραπατσιάς (66' Σαριτσάκης), Ανδρίκου, Χαριτίδης (54' Φαγκιρίδης) , Βελισόπουλος, Μπαξεβάνης, Κουτίνης, Καγκολάρης (54' Σιμιτσάκης)

πηγη

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Η Παρακαταθήκη του Προπονητή...

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΤΑ 4 ΣΤΑΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ'' ΠΟΤΗ''



ΤΑ 4 ΣΤΑΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ'' ΠΟΤΗ''

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΕΙΜΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ




Eίναι ο Ματ και... τελείωσε!!!!!!


Λένε ότι οι Εγγλέζοι δεν είναι και τόσο θερμοί εραστές. Ωστόσο ο Ματ Ντάρτμπισιρ βάλθηκε να καταρρίψει τον μύθο με την γκολάρα που πέτυχε κόντρα στην αλογοτροφή.


Διότι, όπως δείχνει και η φωτογραφία, ήταν "φτιαγμένος" για το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον καλό πελάτη και δεν του χαρίστηκε.

Άξιος Ματ!




Ρε κάτι γαμίκουλες...

Η Επέτειος.


21-3-2001 (1-4), 21-3-2010 (0-1 και να καίει...)

Ο Αγγλος βιαστής

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010


Ότι και να κάνουν ό,τι και να πουν ένα είναι το σίγουρο.....



''ΔΕΝ ΘΑ ΜΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΒΑΖΕΛΕ ΒΑΖΕΛΕΕ''

ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΛΑΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ !!!

ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ; ΠΕΛΑΤΕΣ ; ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ; ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ !!! ΕΤΣΙ ΜΑΜΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΑΓΟΙ.ΚΑΝΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΙΟΜΠΛΙΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝ ΣΦΥΡΙΞΟΥΝΕ 50-50 ΤΟ ΧΑΝΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΙ ΑΠΛΑ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΛΑΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ.

Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Quiz.


Όλοι κερδίζουν την...χαρά της συμμετοχής!

Dance with Spathas...

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Στάνταρ Άσσος!

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

85 ΘΡΥΛΙΚΑ χρόνια.




Ζήτω ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς.

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

O Kαλόπουλος ντύθηκε Δούρος



















Οι Απόκρηες ημερολογιακά μπορεί να έχουν περάσει,ο καρνάβαλος όμως συνεχίζει να κάνει τις εμφανίσεις του στα ελληνικά γήπεδα με τη μούρη του Καλόπουλου.

Ο Σαλονικιός διαιτητής έχει ντυθεί Δούρος και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βγάλει το βάζελο πρωταθλητή.

Την περασμένη αγωνιστική έδωσε πέναλτι φάντασμα πάνω στο νινί επειδή έβλεπε ότι ο βάζελος τα είχε βρει μπαστούνια και ήθελε να λύσει ως νέος Μέγας Αλέξανδρος (τρομάρα του) το γόρδιο δεσμό.

Σήμερα δούλεψε παρασκηνιακά και απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Αντριάν Μπαστία αποδυναμώνοντας αισθητά το κέντρο του Αστέρα Τρίπολης.

Αλήθεια με ποια ομάδα παίζει την ερχόμενη Κυριακή ο Αστέρας ; Σωστά μαντέψατε.Με το βάζελο.

Μετά σου λένε για έξαρση της βίας και κουραφέξαλα.Μόνοι σας τα προκαλείτε κύριοι με τις πράξεις σας.

Εκτός αν νομίζετε ότι τρώμε κουτόχορτο.

ΟΥΣΤ !!!

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Μr. Φεβρουάριος ο Θρύλος!




Ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ελληνική ομάδα για το μήνα Φεβρουάριο, την λίστα που δημοσίευσε η παγκόσμια ομοσπονδία ιστορίας και στατιστικής του ποδοσφαίρου(IFFHS). Ο Θρύλος είναι 22ος, με 14 θέσεις ψηλότερα από τον Πολυμετοχικό που βρίσκεται στην 36η θέση.

Από εκεί και πέρα, πολύ πιο κάτω ακολουθούν οι "δικέφαλοι". 129η είναι η ΑΕΚ και 145ος είναι ο ΠΑΟΚ.

Στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται οι εξής ομάδες: 1.Μπαρτσελόνα, 2.Τσέλσι, 3.Βέρντερ Βρέμης, 4.Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 5.Σαχτάρ Ντόνετσκ, 6.Άρσεναλ, 7.Εστουντιάντες, 8.Κρουζέιρο, 9. Αμβούργο, 10.Ρόμα.

πηγη

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Αλλαγές...

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Πρωταθλητή στα πέναλτι Παναθηναϊκέ...

Ήταν οι εξωγήινοι!

Αποκάλυψη από το Red24.gr


Μεγάλο σφάλμα του Καλόπουλου να μην αποβάλλει τον εξωγήινο που ανέτρεψε τον Σωτηράκη τον Νίνη. Είναι ξεκάθαρο (όπως βλέπετε και από την… εικονογράφηση της στιγμής που έκανε ο Χρήστος Ζωίδης) ότι και πρόθεση έχουμε και από πίσω είναι. Για να μην σου πώ ότι είναι και προφανής ευκαιρία για γκολ, άρα ο Καλόπουλος έπρεπε να αποβάλει και τους υπόλοιπους του πληρώματος του UFO, που δεν άφησαν το… νινί να σουτάρει.

Αλλά πάντα έτσι ήταν αυτοί οι εξωγήινοι. Ασεβείς. Δε φτάνει που τους έχουμε να σουλατσάρουν πάνω από τη Γή μας, κάνουν και πέναλτι. Και νομίζουν ότι δεν θα τους δούμε κι όλας. Μωρέ, με γερακομάτηδες όπως ο Καλόπουλος ΚΑΙ θα τα βλέπουμε τα πέναλτι και θα τα σφυρίζουμε!

Όσο τώρα για τους Πανιώνιους, που φώναζαν «οοο, εεε, πρωταθλητή στα πέναλτι Παναθηναικέ», αυτοί δικαιολογούνται γιατί μάλλον δεν ήταν ορατή η ακτίνα «Gama-Ta» που εκτοξεύτηκε από το διαστημόπλοιο…