Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Κιτρινόμαυρο κουίζ


Oι 3 "μεγάλοι"...

ΤΡΕΙΣ, λένε, ότι είναι οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα.
Ο Θρύλος, ο βάζελος και το χανούμι!
Σωστό!
Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τη βαθμολογία, εδώ και μήνες!

Να και η σημερινή βαθμολογία που δείχνει του λόγου το αληθές.
Πόσο δηλαδή "μεγάλες" (και ισότιμες;) είναι και οι τρεις:


Τα νούμερα δεν λένε πάντα την αλήθεια;

Υ.Γ. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι το χανούμι έχει βελτιωθεί! Πριν μερικές βδομάδες ήταν στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ του πίνακα! Κι ο βάζελο κάνει φιλότιμες προσπάθειες να την φτάσει και να κρατηθούν και οι δύο στην μεγάλη κατηγορία!

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Δεν θα έρθει ο Σισέ;;;; Γιατί;;;;;;

Σήμερα το απόγευμα έσκασε η "βόμβα"! Χαχα! 
Και το περίμεναν τα βαζελάκια, πώς και πώς... 
Για να δώσει πνοή στο καφενείο τους... 
 
Μμμμμμ.... "Έχασε η Βενετιά βελόνι"! ...
 
Και να τα κλάματα τώρα, και να τα twits!!!

Δεν έρχεται, τελικά, ο Σισέ!

Σήμερα το απόγευμα έσκασε η "βόμβα"!
Χαχα! Και το περίμεναν τα βαζελάκια, πώς και πώς...
Για να δώσει πνοή στο καφενείο τους...

Μμμμμμ.... "Έχασε η Βενετιά βελόνι"!

Και να τα κλάματα τώρα, και να τα twits!!!


Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Θρύλος παντού!

Μεταγραφή αεροδρομίου


Όλα δείχνουν οτι είμαστε και πάλι έτοιμοι να ζήσουμε μεγάλες στιγμές.

Ο ιστορικός ηγέτης της Πανάθας, Γιάννης Αλαφούζος είναι κοντά στο να φέρει στην ομάδα τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν ντι-τζεϊ, Tζιμπρίλ Σισέ.
Οι ιθύνοντες του τριφυλλιού πιστεύουν οτι ο Σισέ είναι η καλύτερη προσθήκη στην τιτάνια προσπάθεια που κάνει η ομάδα να προσπεράσει στην βαθμολογία τον Πανθρακικό, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Λεβαδειακό.

Ο Σισέ είναι μια μεταγραφή από αυτές που λέμε “αεροδρομίου”.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε, θα πρέπει μάλλον να λογίζεται ως “μεταγραφή αεροδρομίων” αφού φαίνεται οτι θα έχουμε πάρτυ σε δυο αεροδρόμια:
Στο Ελ. Βενιζέλος, όπου θα συρρεύσουν οι φίλοι του τριφυλλιού, αλλά ακόμα περισσότερο στο Χίθροου του Λονδίνου όπου χιλιάδες οπαδοί της ΚΠΡ θα σπεύσουν για να βεβαιωθούν οτι επιτέλους το παλτό τους άδειασε τη γωνιά.
Όπως είχαν κάνει και οι οπαδοί της Λάτσιο στο Λεονάρντο Ντα Βίντσι όταν πέρυσι τον είχαν διώξει κακήν κακώς. 

Και αν για τον Σισέ είναι μια τεράστια ευκαιρία να επιστρέψει στην μόνη χώρα που εξακολουθούν να τον θεωρούν ποδοσφαιριστή, δεν είναι βέβαιο οτι ισχύει το ίδιο και για τον ΠΑΟ.
Υπάρχουν φωνές που αντιτίθενται στην μεταγραφή καθώς θεωρούν οτι είναι πανάκριβος, ειδικά για μια ομάδα που διώχνει τον Βύντρα λόγω υψηλού συμβολαίου.

Πολλοί μάλιστα θεωρούν οτι ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος ή ο Γιώργος Πολυχρονίου θα ήταν πιο χρήσιμοι. Και καλύτεροι ντι-τζει είναι, και γνωρίζουν καλύτερα την Ελληνική πραγματικότητα, αλλά και πολύ πιο φτηνοί.

Ασε δε που ο Τζι-Πόλυ είναι και δεδηλωμένος οπαδός της Πανάθας

ΠΗΓΗ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Κούλα-Ζέλος:Αξιολύπητες Ομάδες,Πρόβατα Οπαδοί

Μέχρι προχθές διάβαζα ποστ βάζελων οπαδών που εύχονταν να είναι αλήθεια ο παππάς που τους πούλαγε ο Τσάκας εδώ και ενάμιση χρόνο,την ίδια ώρα στην κούλα,μεροκαματιάρης δημοσιογράφος έπλεκε το εγκώμιο του Βιντιάδη καί έκοβε φλέβα για την ειλικρίνεια των προθέσεών του.

Οι δύσκολες εποχές που περνάμε ευνοούν την εμφάνιση διάφορων αεριτζήδων,οι οποίοι κάνουν το χαβαλέ τους υποστηριζόμενοι από τους έμμισθους οπαδούς και δημοσιογράφους,που επίσης μέσω αυτών τα οικονομάνε.

Οι αεριτζήδες αυτοί μπορεί να είναι εντελώς σούργελα όπως ο Τσάκας του βάζελου,ή σοβαροφανείς όπως ο Βιντιάδης,που όψιμα προέκυψε στην Κούλα.Το κοινό σημείο τους είναι πως δεν αγοράζουν οι ίδιοι,αλλά «αντιπροσωπεύουν» κάποιον κολοσσό του χρήματος,που στην περίπτωση Τσάκα ήταν ο πρίγκηπας (των φαναριών),ενώ στην περίπτωση Βιντιάδη οι Κινέζοι (των πάγκων).

Εκείνος που-όπως πάντα-πληρώνει το μάρμαρο,είναι ο απλός (και αφελής) οπαδός,ανεξάρτητα με την κοινωνική τάξη στην οποία βρίσκεται,ο οποίος πληρώνει τη μεγάλη του αδυναμία με ασύστολο δούλεμα.Ακόμα όμως και εκεί έχουν ξεπεραστεί εδώ και πάρα πολύ καιρό τα όρια.

Για παράδειγμα θα ανεφέρω τα παρακάτω.Τα πέτρινα χρόνια του Ολυμπιακού φαντάζουν πολύ μακρινά,ενώ τότε δεν υπήρχε η έξαρση της επικοινωνίας,με τη σημερινή της μορφή (ίντερνετ κλπ),ωστόσο δεν μπορώ να φανταστώ τους οπαδούς του Ολυμπιακού,να τρώνε τέτοιο παππά,χωρίς να αντιδρούν.Εδώ γκρινιάζουμε επειδή δεν βλέπουμε την ομάδα μας να παίζει ποδόσφαιρο αλά Μπαρτσελόνα και να ρίχνει 5αρες,είναι δυνατόν να μασήσουμε το κουτόχορτο που τρώνε οι οπαδοί του ζελέ και της κούλας;





Έχουν το θράσος οι βάζελοι να μιλάνε για κορνέδες.Αλήθεια ρε γιουρούκια,εσείς πότε ρίξατε κορνέδες σε όσους σας δούλεψαν και εξακολουθούν να σας δουλεύουν;Δεν είδα να πέσει κανένας κορνές στο Βγενόπουλο που σας πούλησε οπαδιλίκι μέχρι να πάρει την Ολυμπιακή και μετά σας χαιρέτησε.Δεν είδα να πέσει κανένας κορνές στον Πατέρα που σας έπνιξε στα χρέη,ούτε στον Φερεϊρα την ώρα που δήλωνε (μεταξύ πολλών άλλων) ότι μετά το 3-0 που χάνατε από τη Λάτσιο,ισορροπήσατε το παιχνίδι.Δεν είδα κανένα κορνέ να πέφτει στα μαλλιά του Λάζαρου,που σας την είπε στα ίσα στον αγώνα με την Ξάνθη.Τέλος δε βλέπω να πέφτει κανένας κορνές στο νεόκοπο πρόεδρα που σας πήρε τα φράγκα.Το μόνο που σας έχει μείνει είναι να βελάζετε,γιατί πρόβατα είσαστε και μάλιστα κουτοπρόβατα.

Το τελευταίο δούλεμα έπσε στην περίπτωση του Ντε Βισέντι,που εδώ και ένα μήνα έκλεινε στον ΠΟΑ,σήμερα όμως διέρρευσε ότι ντύνεται στα ερυθρόλευκα.Παρακάτω ακολουθεί ένα ποτ-πουρί από τις εφημερίδες των λαγών,που αναφέρονταν στην περίπτωση του Αργεντίνου στραϊκερ,αλλά και του Αργεντίνου κιθαρίστα-προπονητή,που χθες τον αποθέωναν και σήμερα τον έδιωξαν ως αποτυχημένο.Πόσο στοίχημα βάζετε βάζελοι ότι στο τέλος ο Αλαφούζος θα κάτσει στον πάγκο;


Γελάω με το κλάμα των βάζελων και τα σχόλια σε διάφορα πόρταλ και φόρουμ στα οποία λένε «σε μας θα έπαιζε βασικός,στον Ολυμπιακό θα δοθεί δανεικός ή θα φάει πάγκο».Τελικά ρε βάζελοι εσείς μαρτυράτε χωρίς ξύλο.......

ΥΓ....Όπως διαπιστώσατε απαξιώ ακόμα και να αναφερθώ στο μπουγάτσα του Βορρά.