Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Γνωστά τα κόλπα και οι... σχέσεις!

Τετάρτη 24 Νοε. 2010

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2

Ο Νίκος Καραγεωργίου (μετά από μία αμφισβητούμενη φάση – «ήταν κόρνερ, όχι, ήταν χέρι, όχι ήταν κόρνερ» - που κατέληξε στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού) έπαιξε το κατά παραγγελία θέατρο του «Παίρνω την ομάδα και φεύγω»!
Σιγά ρε Καραγεωργίου!
Για ένα κόρνερ που ίσως ήταν χέρι (φάουλ) ή το ανάποδο ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ. Ομάδες δεν έχουν «παρθεί» και δεν έχουν φύγει για πολύ χειρότερες αβλεψίες των διαιτητών! Και επιπλέον, δεν σε είδαμε ποτέ να θες να πάρεις την ομάδα και να φύγεις όταν έπαιζες εναντίον του Παναθηναϊκού. Και μη μου πεις ότι ποτέ δεν έχεις δεχτεί «ανάποδο» σφύριγμα σε παιχνίδι σου εναντίον του Παναθηναϊκού!
Εντάξει;

Αλλά έπρεπε να «βγει από τα ρούχα του»! Είναι το παιχνίδι των «κατά παραγγελία εντυπώσεων». Για να γίνει κλίμα («να έχει πάτημα» ο βάζελος να λέει) και – ενδεχομένως – για να ανταμειφθεί ο Εργοτέλης (εν είδει «αντισταθμίσματος») με κανα ευνοϊκό σφύριγμα στο επόμενό του ματς.
Γνωστά τα κόλπα ρε Καραγεωργίου!
Γνωστές και οι... σχέσεις!
Γνωστά και τα... τηλεφωνήματα, ρε Καραγεωργίου!


Και μάλιστα, έχουμε και αποκλειστικό φωτορεπορτάζ, από τον ατρόμητο φωτορεπόρτερ μας, που σε έπιασε στα πράσα την ώρα του «ψησίματος» του σκηνικού...
Ιδού:


Ρεπορτάζ (κείμενο): pasalimanius
Φωτογράφιση (ντοκουμέντο): Jorge