Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015

Η επιλεκτική ευαισθησία της στραβής δικαιοσύνης.Διαβάζω στο ΓΑΥΡΟ 

Πανό στα αγγλικά από τους οπαδούς του ΠΑΟ στη Λεωφόρο με «μήνυμα» για την  UEFA (οι άνθρωποι έχουν βαρύ πόνο και σε λίγο θα στέλνουν μηνύματα και στη NASA) κατά του Ολυμπιακού και φυσικά του ανθρώπου που τους γεμίζει εφιάλτες, του Βαγγέλη Μαρινάκη! Το πανό κατασκευάστηκε, αναρτήθηκε στα σάπια κάγκελα, τα φρεσκοβαμμένα από τα πράσινα πρόβατα, έμεινε εκεί και «ούτε γάτα ούτε ζημιά»...

Για ένα άλλο πανό όμως, που επρόκειτο να βγει (προσέξτε: ούτε καν βγήκε), τόσο ο κ. Σιμιτζόγλου όσο και η ΕΛ.ΑΣ. ολόκληρη έδειξαν τεράστια ευαισθησία. Ρωτάει λοιπόν ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ και απολύτως δικαιολογημένα! Ως που θα πάει αυτή η κατάσταση; Ως που θα πάει αυτή η καραμέλα;

Ως πότε θα ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ; ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΚΥΡΙΟΙ... (gavros.gr)

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το ξαναγράψω.Η παντελώς ανίκανη πολιτική ηγεσία της Ελλάδας,με όποια μορφή και αν εμφανίζεται,συντηρεί ένα άρρωστο κατεστημένο εξαρτημένων πολιτικών και πιθανόν δικαστικών λειτουργών,από τα «φρύδια» διαπλεκόμενων εργολάβων και μηντιαρχών.

Είναι φυσικό να τους ενοχλεί ένας ισχυρός επιχειρηματίας,που εκτός των άλλων χαίρει της απεριόριστης εκτίμησης των οπαδών της μεγαλύτερης Ελληνικής ομάδας,μακράν της δεύτερης (και καταϊδρωμένης).

Η πρωτιά του Ολυμπιακού είναι πλέον στάτους που δεν προβλέπεται να αλλάξει.Ειδικά από τη στιγμή που ο χειρότερος Ολυμπιακός των τελευταίων πέντε χρόνων της προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη,πήρε νταμπλ και μάλιστα με διψήφια διαφορά από τον αιώνιο δεύτερο.

Χωρίς κομματική ομπρέλα και μόνο με το έμβλημα του Ολυμπιακού,ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε το Δήμο του Πειραιά,αν και πρωτάρης,απέναντι σε ένα επαγγελματία πολιτικό όπως ο Μιχαλολιάκος.Ποιος μπορεί να εγγυηθεί πως αν αύριο ιδρύσει πολιτικό φορέα δεν θα πάρει πάνω από 10%; (κρατείστε αυτό που σας γράφω και πιθανόν να με θυμηθείτε κάποτε).

Για το λόγο αυτό τα λυσσασμένα σκυλιά της διαπλοκής έχουν βάλει σκοπό να χρησιμοποιήσουν κάθε ύπουλο μέσον προκειμένου να τον αποδυναμώσουν.

Δυστυχώς γι αυτούς όλη αυτή η λυσσαλέα προσπάθεια συσπειρώνει γύρω από τον Πρόεδρο και το Σύλλογο όλους τους οπαδούς.

Και Δυστυχώς γι αυτούς είμαστε πολλοί!

Μη μασάτε αδέρφια !!!!!

Διαβάστε ακόμη ;

Πέταξαν τον Τσουκαλά μέσα στην Πισίνα οι Πειραιώτισσες! (Βίντεο)

Ο Θεός του ποδοσφαίρου τιμωρεί κύριε....Μπέρτο

Ο ΘΡΥΛΟΣ πάντα χάνει τίτλους όταν παίζει με γκέϊ