Σάββατο, 9 Μαΐου 2009

O Pasalimanius μετακομίζει από το Geocities στο Blogger

Το καλοκαίρι του 2008 αποφάσισα να αναστείλω τη λειτουργία του site (http://www.geocities.com/pasalimanius/). Όμως, όλο το υλικό των 6 ετών της λειτουργίας του site βρίσκεται ακόμη εκεί, προσβάσιμο και χρήσιμο σαν αρχείο.
Πρόσφατα το Yahoo ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος του 2009 θα ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ την υπηρεσία GEOCITIES και το "pasalimanius" όπως και όλα τα sites που φιλοξενεί θα πάψουν να υπάρχουν για πάντα!

Έτσι, θεώρησα καλή ιδέα να ξεκινήσω αυτό εδώ το blog, και ίσως με τη βοήθεια τη δική σας, των φίλων του site, να στήσουμε σιγά-σιγά εδώ ένα "στέκι" ερυθρόλευκης επικοινωνίας, ενημέρωσης, πλάκας, σχολίων κλπ.
Το blog αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα (και δεν μπορεί να) αντικαταστήσει το site (τουλάχιστον όχι με τη μορφή που το ξέρατε)!
Ένα blog δεν μπορεί ποτέ να είναι site.
Oύτε μπορώ πλέον να το δουλεύω όπως δούλευα το site (ανελειπώς, συνεχώς και πλήρως). Το blog αυτό θα λειτουργεί στο στυλ "όποτε θυμηθώ κάτι, όποτε θέλω να πω κάτι", όποτε έχουμε να ανταλλάξουμε κάτι, να ανεβάσουμε κάτι αξιόλογο ή αστείο, φωτός, πειράγματα, καμιά ειδησούλα και φυσικά σχόλια... αλλά μόνο... πού και πού!

Άρθρα από φίλους και γνωστούς, φωτός, μοντάζ, σκίτσα, αστεία, πλάκες, πειράγματα έχουν θέση εδώ. Ελεύθερα πάντα, όπως ελεύθερο και αθυρόστομο ήταν το "pasalimanius".
Και φυσικά, τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ! Κάτι που δεν είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε στο site.
Tώρα θα μιλάμε και θα γράφουμε όλοι μαζί εδώ...

Ελπίζοντας να έχουμε και εδώ την επικοινωνία και την επαφή που είχαμε και στο geocities, ας ξεκινήσουμε με τι άλλο;

Ερυθρόλευκα συγχαρητήρια για τη σεζόν που τέλειωσε έληξε και ευχές... για του χρόνου.
Για άλλο ένα νταμπλ και μια καλή Ευρωπαϊκή πορεία.

pasalimanius

2 σχόλια:

an thes mporoume na metaferoume ta panta apo ta geocities kapou pou na exeis prosvasi k xwris xrewsi apo merous sou
BadC apo redwiredfans.gr

Eyxaristw poly gia tin prosfora kai tin agapi sas. Mou exoun proteinei kai allou na me filoxenisoun gia tin metakomisi. To skeftomai kai to organwnoume me ena synergati. Molis xreiastw tha sas zitisw. Eyxaristw poly.