Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΦΕΡΕΪΡΑ: Ο μεγάλος "μυρωδιάς"

Ας δούμε λίγο και το θέμα "Φερέϊρα".
Αυτοί τον θεωρούν σαν τον "Πράσινο Μεσσία".
Εμείς τον βλέπουμε σαν ακόμα ένα... "πράσινο μυρωδιά"!

ΦΕΡΕΪΡΑ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ -  ΦΕΡΕΪΡΑ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ!
Η πρόσφατη ιστορία του Φερέϊρα, όπως την έγραψε το Sport24:

Μετά το σφύριγμα της λήξης ο 64χρονος τεχνικός είδε το σκληρό πρόσωπο των απογοητευμένων οπαδών του "τριφυλλιού", αφού τον πήραν κυριολεκτικά στο κυνήγι μαζί με τους παίκτες του. Ψάχνοντας όμως κανείς στο παρελθόν θα διαπιστώσει πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά...

Προτού έρθει στον Παναθηναϊκό, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε ένα άκρως αποτυχημένο πέρασμα από την Μάλαγα. Ο λόγος που έφυγε; Δεν προσαρμόστηκε και ο ίδιος στην φιλοσοφία και το DNA της ομάδας, με αποτέλεσμα η Μάλαγα να δεχθεί  21 γκολ σε 9 παιχνίδια και ο ίδιος να φύγει κακήν κακώς. Σας θυμίζει κάτι αυτό;

Πάμε στο ενδιαφέρον κομμάτι τώρα. Τη σεζόν 2001-2002 ο Φερέιρα παίρνει τα ηνία της Μπενφίκα με σκοπό να την επαναφέρει στο προσκήνιο. Η συνέχεια ωστόσο ήταν εφιαλτική.

Μετά από ένα σερί άσχημων αποτελεσμάτων και μία βαριά ήττα στο πρωτάθλημα, οι "Αετοί" αποκλείστηκαν από τον θεσμό του Κυπέλλου Πορτογαλίας με 1-0 από την ομάδα της Γκοντομάρ, που έπαιζε στην τρίτη κατηγορία.
Το άρθρο στο Sport24 

... και συνεχίζουμε από εκεί που το άφησε το Sport24:

...Και μετά τον μάζεψε ο Παναθηναϊκός! Και πίστεψαν ότι αγόρασαν και από το πάνω ράφι!
Ο Φερέϊρα δεν ήταν εδώ στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Αλλά δεν θα είναι ούτε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Είναι τυχερός, γιατί ενδιάμεσα δεν έχουμε άλλη παρέλαση. Πάντως... την Πρωτοχρονιά... μάλλον την προλαβαίνει!
Ο τύπος φαίνεται να είναι μεγάλος «μυρωδιάς»! Γι αυτό έκανε σαν τρελλός να έρθει στον βάζελο. Γιατί κανείς άλλος δεν τον ήθελε. Και το έδειξε πάρα πολύ νωρίς... Τι λέτε; Πάει ο βάζελος για νέο προπονητή μέσα στις γιορτές; Τουλάχιστον μέσα στο Γενάρη... σίγουρα!

Και τους το λέγαμε εμείς: «Καθίστε με τον Τεντόπανο, μια χαρά είναι»... Δεν μας άκουγαν. 
Μετά τους λέγαμε «Καθίστε με τον Νιόπλια, μια χαρά είναι».... ξανά δεν μας άκουσαν. 
Να ΄τα τώρα!!!

Pasalimanius, 19.12.10