Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Kαι εγένετο...Αντιολυμπιακός

Image and video hosting by TinyPic

Πέσανε οι μάσκες.Οι πελάτες ενώνονται εις ομάδα μια (πώς λένε στους γάμους εις σάρκαν μία). Βάζελος και αεκάκι τα βρήκανε στο θέμα Κατσουράνη και ο τελευταίος καταλήγει στην Παιανία.Ας μη μπούμε σε διαδικασίες να σκεφτούμε τι θα γινότανε αν στη θέση του βάζελου ήταν ο ΘΡΥΛΟΣ.Μέχρι απεργία πείνας θα έκανε ο γίγαντας Χατζηχρήστος.Τώρα όμως μούγκα στη στρούγκα.Σου λένε τα αεκάκια εδώ ούτε τον Ταχτσίδη δεν μπορούμε να ανανεώσουμε τι θέλουμε να φέρουμε πίσω τον Κατσουράνη;
Περάσανε οι εποχές του Βανδή που έτρωγε τα δεδουλευμένα των παικτών για τη δήθεν εξυγείανση της αεκ44.Αν τον φέρεις πρέπει να τον πληρώσεις.Πού να βρεις Κασάπηδες τη σήμερον ημέρα;Ποιος δε θυμαται τις προτάσεις που απέρριψε ο Μιχάλης επειδή απλά αγαπούσε την ΑΕΚ;Και η κατάληξη ήταν να φάει ξύλο από τη (φλ)ορίτζιναλ επειδή τόλμησε να ζητήσει τα δεδουλευμένα του από τον κοντό.
Τότε ήταν που χάϊδευε τους οργανωμένους ο Βανδής για να εδραιωθεί στην προεδρία και μετά τους έβγαζε φωτογραφίες.Έτσι για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμόμαστε εμείς οι παλιοί.ΕΠΕΙΔΗ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ xoxoxo!!!

Τώρα θα μου πει κάποιος ότι ο Κατσουράνης δήλωνε πως μόνο για το αεκάκι θα γύριζε πάλι στην Ελλάδα.Περσινά ξινά σταφύλια.Εδώ προχθές ο Λέτο έλεγε πως δεν υπάρχει άλλη ομάδα γι αυτόν στην Ελλάδα και σήμερα υπέγραψε στο βάζελο.Ζω πάντως για τη στιγμή που θα τον κάνει αλλαγή ο Τεντάς κι αυτός θα κλωτσάει μπουκάλια στον πάγκο.

Συνεχίζεται...

markonis speaking

1 σχόλια:

Γαργάρα φυσικά έγινε από τους απανταχού αεκτζήδες η μεταγραφή του Κατσουράνη στον Ποα και ο τρόπος με τον οποίο έγινε αυτή.
5εκ έπρεπε να πάρει η αεκ και τελικά πήρε 1εκ στα φανερά και 1εκ στα κρυφά.
Έτσι είναι όλοι ικανοποιημένοι και οι αγαθές σχέσεις των δύο αθηναϊκών συλλόγων συνεχίζονται.
Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ο Ολυμπιακός ήθελε Κατσουράνη.
Ούτε με 4,9999εκ δεν θα μας έδινε τον παίχτη το αεκάκι!