Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Η ρελάνς του βάζελου και το κουτόχορτο

Ρελάνς για τη μεταγραφή του Μελμπεργκ στον Ολυμπιακό ήταν η απόκτηση του Λέτο λένε οι βάζελοι και δώστου το κουτόχορτο από τις βαζελοφυλλάδες.Η αλήθεια βέβαια είναι εντελώς διαφορετική.Για να δούμε τι είπε ο ίδιος ο παίκτης :

«Είμαι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Είχα πει ότι ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό κι αυτό είναι αλήθεια. Το είχα πει πολλές φορές. Γι’ αυτόν τον λόγο συζητούσα στον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην με αγοράσει, έπρεπε να δω το μέλλον μου. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός. Novasport FM

Μουσαντένια ρελάνς κάνατε πάλι βαζελάκια.Μόνο παίκτες που δεν θέλουμε εμείς αποκτάτε αφού σε κάθε άλλη περίπτωση δεν υπάρχει δίλημα αλλά το λιμάνι είναι μονόδρομος.

Επαναλαμβάνω ότι θα έχουμε μεγάλα γέλια του χρόνου αφού το θεωρώ αδύνατο να αλλάξει συνήθειες ο Αργεντίνος,ενώ σε καμιά περίπτωση ο Τεντάς δεν είναι Βαλβέρδε.Μέχρι να μπαίνει στο γήπεδο και να τον στρώνει στο κυνήγι τον έχω.Από την άλλη όταν έρθουνε οι στραβές (που δε θα αργήσουνε αφού στους ομίλους δεν περνάνε),θα βγούνε για τα καλά τα μαχαίρια.

Κάτι ήξερε ο Βγενό που την έκανε πουλόπουλος...