Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Κομπλεξικοί ενωθείτε!




Όταν λέμε εμείς ότι παίζουμε μόνοι μας εναντίον όλων νομίζετε ότι κάνουμε πλάκα και ότι την… είδαμε κάπως. Αποδεικνύεται, λοιπόν, ότι το μόνο που θέλουν όλοι είναι να μας ρίξουν από την κορυφή. Ας το πάρει όποιος να 'ναι εκτός από τον Ολυμπιακό. Με αυτό το σκεπτικό ξεκινούν και τελειώνουν την σεζόν όλοι οι κομπλεξικοί στην Ελλάδα.

Γιατί έτσι ρε μάγκες; Σας παίρνουμε κάτι που αξίζετε; Δεν νομίζουμε γιατί πλάκα σας κάνουμε. Είστε τόσο κομπλεξικοί, όμως, που δεν αντέχετε να μας βλέπετε στην κορυφή. Αυτά κάνετε όμως και εμείς δεν πρόκειται να σταματήσουμε να παίρνουμε κούπες. Δεν βαριόμαστε ποτέ και δυστυχώς για εσάς κάθε χρόνο μας δίνετε επιπλέον κίνητρα. Μας… τσιτώνετε και δεν θέλουμε να αφήσουμε κανένα πρωτάθλημα.


Βγήκε, λοιπόν ο Κόκε, ο επιθετικός του Άρη και σε συνέντευξη του στο Εθνοσπόρ είπε ότι θέλει να πάρει το πρωτάθλημα ο ακατονόμαστος. "Για να σπάσει η μονοτονία", είπε ο Κόκε. Ποια μονοτονία ρε Κόκε; Και ποιος σου είπε ότι θέλουμε να σταματήσουμε; Και στο κάτω κατώ φέτος θα είναι διαφορετικό. Δεν θα είναι μονότονο. Την κούπα θα την σηκώσει ο Νικοπολίδης και όχι ο Τζόρτζεβιτς. Δεν έσπασε, λοιπόν, η μονοτονία; Κι όλα αυτά τα είπε λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι στο "Βικελίδης". Τώρα είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτες μας δεν θα χάσουν εκεί.



(κείμενο από το gavros.gr)