Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Σας κόψαμε το γήπεδο!


Παράπονο από εμάς δεν πρέπει να έχετε. Σας κάναμε μάγκες και σας δώσαμε gps για να μην χαθείτε ξανά όταν θα έρθετε στο Καραϊσκάκη. Σας δώσαμε gps για να βρείτε το Αλί Σαμί Γεν και τελικά το παιχνίδι με την Γαλατασαράι ξεκίνησε στην ώρα του. Συγγνώμη, αλλά gps για το ΟΑΚΑ δεν μπορούμε να σας δώσουμε. Αυτό είναι καθαρά δικό σας θέμα και εμείς στα προσωπικά σας και τα οικογενειακά σας δεν επεμβαίνουμε.

Μετά την γκέλα που κάναμε στα Γιάννινα βγήκατε από το λαγούμι σας σαν λαγοί που είστε και τρέξατε γρήγορα στο ΟΑΚΑ. Πιστεύατε ότι θα πάτε την διαφορά στο +4 στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και μαζευτήκατε 40.000 κότες να δείτε το παιχνίδι. Τελικά την… φάγατε και ήρθατε στο Καραϊσκάκη με δύο πόντους πλεονέκτημα. Σαν καλοί πελάτες χάσατε και στο Ναό και τώρα τέρμα το γήπεδο για εσάς.

Εσείς δεν είστε αυτοί που μιλάτε για πρωτάθλημα; Εσείς δεν λέτε ότι είναι αυτοσκοπός ο τίτλος; Χαχαχαχαχα!!! Ρε πόσο γέλιο έχετε να ξέρατε. Μία εβδομάδα μετά το ντέρμπι και στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Ατρόμητο με το ζόρι πήγατε 4.000. Καλά ρε τι έγινε δεν πιστεύετε στην ομάδα σας; Τέρμα το γήπεδο για εσάς. Σας το κόψαμε. Κατά τα άλλα στις χαρές και στις λύπες μαζί ε; Είχατε πάει 40.000 μετά την γκέλα μας στα Γιάννινα και τώρα που σας κεράσαμε δύο μπαλάκια πήγατε μόνο 4.000. Δηλαδή από τον Ολυμπιακό εξαρτάται αν θα πάτε στο γήπεδο. Έτσι θέλετε να μας πάρετε πρωτάθλημα; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!

Για το Καραϊσκάκη πας Συγγρού όλο ευθεία και μετά αριστερά. Για το ΟΑΚΑ δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε ας το βρείτε μόνοι σας. Τέρμα το γήπεδο βαζελάκια.

gavros.gr

1 σχόλια:

Έγραψες!!!
Χώνε! Χώνε κι άλλα!
Κάναμε 2 ισοπαλίες και τρελλάθηκαν, λες και πήραν το Champions League! Κάνανε περισσότερη χαρά από τις δικές τους (όποιες κάλπικες) "νίκες"!
Μέχρι που ήρθε το... καρώτο στο Καραϊσκάκη και το βούλωσαν....
Τώρα είναι χειμώνας! Πέφτουν στη χειμερία νάρκη τους! Μέχρι τον άλλο Σεπτέμβρη που θα κάνουν πάλι δηλώσεις περί... πρωταθλήματος!
Όμως τότε θα είναι 38!!!
Ουστ, βαζελάκια! Στα λαγούμια σας!