Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Αντίο, Ματ! Σε ευχαριστούμε!

Αντίο, Ματ!
Σε ευχαριστούμε για τις τρομερές αναμνήσεις που μας άφησες, έστω κι αν αγωνίστηκες λίγο.
Ο Ματ Ντάρμπισιρ δόθηκε (προχτές 16/8) δανεικός στην Birmingham, και, όπως φαίνονται τα πράγματα, θα τον αγοράσει και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ πια στο λιμάνι.
Εμείς στεναχωρεθήκαμε για την απώλεια του Άγγλου, γιατί μας αρέσει ιδιαίτερα σαν παίχτης, ειδικά αν αναλογιστούμε τα όσα σημαντικά έκανε στις λίγες συμμετοχές που είχε και στις δύο χρονιές που έπαιξε στον Ολυμπιακό - στην ουσία μία χρονιά μόνο, καθώς την πρώτη περίοδο (2008-09 αποκτήθηκε στα μισά, στη μεταγραφική του Ιανουαρίου) και τη δεύτερη (2009-10) με τους τραυματισμούς του και το πρόβλημα της εγχείρισης των κοιλιακών του, ήταν διαθέσιμος μετά βίας τη μισή χρονιά...
Και μην ξεχνάμε ότι ο Ντάρμπισιρ έπαιζε συνήθως ελάχιστα και σαν αλλαγή στο τελευταίο 10λεπτο. Ο Ματ δεν πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε και του άξιζαν. Αλλά και πάλι, στο λίγο που του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί, άφησε έντονες αναμνήσεις και σφραγίδες!

Διαφωνούμε με τον Βαλβέρδε που "δεν τον υπολόγιζε στα πλάνα του" και με την απόφαση για την παραχώρησή του.

Εμείς εδώ, δεν ξεχνάμε τις χαρές που μας έδωσε ο Ματ Ντάρμπισιρ.
Δεν ξεχνάμε ότι πήρε "μόνος του" τον Τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ (2009), δεν ξεχνάμε και τα ντέρμπι της επόμενης (περσινής) περιόδου (όπου όταν πετύχαινε βάζελους και χανούμια τους έκανε... ΜΑΤ!).

Δεν ξεχνάμε τις γκολάρες του Ματ που μας απογείωσαν στους 7 ουρανούς!

Ματ Ντάρμπισιρ, στο καλό! Καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική σου συνέχεια!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!


Φωτός από τις αξέχαστες στιγμές του - τις μεγάλες χαρές μας...


Με την ΑΕΚ....


... και με τον Βάζελο...




Και αξέχαστα πρωτοσέλιδα...