Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Οι "βάρβαροι" και ο "κύριος" Σισέ...

O "κύριος" Σισέ σκέφτηκε πολύ και αποφάνθηκε:
"Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι βάρβαροι"!

Αλήθεια, κύριε Σισέ;

Ας δούμε λίγα πράγματα για βαρβαρότητες και βαρβάρους. Δεν θα μπούμε στον κόπο να τα (ξανα)γράψουμε εμείς. Θα δανειστούμε το άρθρο του  Κώστα Καραπαπά, που δημοσιεύτηκε στον "Γαύρο" της Τρίτης 22/2, και αναδημοσιεύτηκε στο www.gavros.gr, εδώ:
http://www.gavros.gr/Default.aspx?id=106008&nt=108


Και ας δούμε τώρα "τον βίο και την πολιτεία" του "ΚΥΡΙΟΥ" Σισέ (τονίζουμε το ειρωνικό των εισαγωγικών της λέξης!).
Αντιγράφουμε από το bam.gr τα περιστατικά του προτέρου "έντιμου" βίου του "πολιτισμένου" "κύριου" Σισέ:

ΤΖΙΜΠΡΙΛ AΡΡΟΥΡ ΣΙΣΕ: 
  • Τον Οκτώβριο του 2005 στα Ντόκλαντς, κατά τη διάρκεια διαφήμισης στην οποία θα διακωμωδούνταν ένα παιχνίδι μεταξύ Γαλλίας και Αγγλίας, ένα 15χρονο αγόρι, αντί να σηκώσει τα χέρια του, έβαλε τον αντίχειρα στη μύτη και άρχισε να κοροϊδεύει τον Σισέ. Ο Γάλλος απάντησε χτυπώντας το στο κεφάλι και η αστυνομία του έδωσε προειδοποίηση για κοινή επίθεση. 
  • Τον Ιανουάριο του 2006, ένα τηλεφώνημα στην αστυνομία έκανε λόγο για επίθεση του Σισέ στην έγκυο στον όγδοο μήνα γυναίκα του.Ο Σισέ οδηγήθηκε στο τμήμα, όπου φέρεται να αποδέχθηκε την επίθεση και αφέθηκε ελεύθερος με νέα προειδοποίηση. Την επόμενη μέρα το ζευγάρι βγήκε μαζί έξω για διασκέδαση και διέψευσε τα πάντα.  
  • Ο Σισέ συνελήφθη την 1η Απριλίου του 2009 με την υποψία επίθεσης σε μία γυναίκα έξω από ένα strip club στο Νιούκαστλ και μετά από ανάκριση και καταβολή εγγύησης, αφέθηκε ελεύθερος.
    ( http://www.bam.gr/page.ashx?pid=17&aid=195409&catid=1&pn=2 )
Αυτός είναι ο δικός σου πολιτισμός κύριε Σισέ;
Αυτός είναι ο αντρισμός σου; Να δέρνεις παιδάκια και εγκύους γυναίκες;

Όχι τίποτα άλλο... απλά για να ξέρουμε, ποιοί έχουν το θράσος να κρίνουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού και μάλιστα να τους αποκαλούν "Βάρβαρους"!!!