Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Πρεμιέρα με πέναλτι-μαϊμού ο βάζελος!

28.8.2011 KEΡΚΥΡΑ
Πρεμιέρα Super League 2011-2012

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ 0-2

Με το δεξί ξεκίνησε ο βάζελος το πρωτάθλημα!
Και από το… πρωί, άρχισε τα δικά του!
Με πέναλτι-μαϊμού «πέρασε» από την Κέρκυρα!

Πρώτη αγωνιστική – Πρώτο πέναλτι-μαϊμού – Πρώτοι ψεύτικοι βαθμοί!!!
Ε, τα βλέπουμε κάθε χρονιά!
Κι όμως δεν έχουμε συνηθίσει ακόμα!

Πρώτη αγωνιστική στην Κέρκυρα, πρώτη γκέλα θα πάθαιναν, και ποιος θα τους γλίτωνε από το ξύλο, μετά τα συνεχόμενα αισχρά αποτελέσματα στην Ευρώπη. Οι οπαδοί του βάζελου δεν αντέχουν πια και αν δεν νικούσε και στην Κέρκυρα, το ποτήρι θα ξεχείλιζε και θα έπεφτε ξύλο χοντρό.
Και για ενάμισι ημίχρονο ο βάζελος δεν μπορούσε να κερδίσει.

Αλλά ο καλός διαιτητής ήταν εκεί.
Είδε… «τράβηγμα» στη φανέλα, εκτός περιοχής, σε παίκτη που δεν έχει μπάλα και που ενδεχομένως θα την είχε στη συνέχεια της φάσης… αν δεν έπεφτε! Αλλά ο παίκτης έπεσε. Μέσα στην περιοχή είναι αλήθεια!
Το πέναλτι φυσικά δόθηκε!

Ο βάζελος σκόραρε και πήρε με ένα γκολ τη νίκη (το δεύτερο μπήκε στις καθυστερήσεις και καμία αξία δεν έχει – δεν αλλοιώνει την ΑΛΛΟΙΩΣΗ του αποτελέσματος). Αν ο διαιτητής δεν βοηθούσε τον βάζελο ακόμα θα προσπαθούσαν να σκοράρουν. Και ενδεχομένως να είχε σκοράρει και η Κέρκυρα!
Μικρή ασήμαντη λεπτομέρεια: Η Κέρκυρα κέρδισε πέναλτι που της αρνήθηκε ο διαιτητής. Ο παίκτης της Κέρκυρας εμποδίζεται και έχει επαφή ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, πέφτει κάτω (αλλά δεν μένει), σηκώνεται και συνεχίζει και τότε για ΤΡΙΤΗ φορά, τον σωριάζουν κάτω! Ο διαιτητής δεν είδε τίποτα!!!

Μπράβο βάζελε!
Καλό ξεκίνημα!
Έτσι όπως μόνο εσύ ξέρεις!