Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες της ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΑΣ που θα αγοράσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Δαιμόνιος ρεπόρτερ, φίλος του blog, που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, έκανε τους τελευταίους μήνες στενή παρέα με τον Βλάση Τσάκα.
Άρχισε να παίρνει σιγά-σιγά «πληροφορίες εκ των έσω» και να μας τις προωθεί. Δεν ήταν όμως κάτι που δεν μαθευόταν αμέσως μετά και δεν δημοσιευόταν από ραδιόφωνα και εφημερίδες. Όλα τα μαθαίναμε ίσως και... δεύτεροι!
Μετά από τα ψέματα, που ο ίδιος ο Τσάκας παραδέχτηκε ότι είπε, σχετικά με την (μη) ύπαρξη του πρίγκιπα Σαούντ, ήρθε η ώρα της πραγματικής αποκάλυψης! Ο Τσάκας (και με τη βοήθεια 4-5 παραπάνω ποτηριών ουίσκυ) αποκάλυψε στον (ανώνυμο) συνεργάτη μας, το πραγματικό όνομα του πραγματικού πρίγκιπα που ενδιαφέρεται να αγοράσει τον Παναθηναϊκό! Και μάλιστα, είναι γένους... θυληκού!
Ναι, ο νέος πρίγκιπας είναι... Πριγκίπισα! 
Ο ρεπόρτερ μας, το προχώρησε κι άλλο. Ζήτησε από τον Τσάκα... συνάντηση! Και ο Τσάκας (ήταν και τα ουίσκια) δεν πολυαντιστάθηκε και συναίνεσε. Τον πήρε μαζί του στην επόμενη συνάντησή του με τον... ε, την πριγκίπισα, και ο δαιμόνιός μας δεν έχασε μάλιστα την ευκαιρία ακόμα και να τη φωτογραφίσει!
Ναι, έχουμε τις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες της ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΑΣ που θα αγοράσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!
ΚΑΙ είναι και αλήθεια, ΚΑΙ τις δημοσιεύουμε και πρώτοι! Άλλη μια μεγάλη αθλητική δημοσιογραφική επιτυχία του “Reporter-X” και του blog Pasalimanius-Jorge!



Δείτε/κατεβάστε την εικόνα σε μεγάλο μεγεθος ΕΔΩ