Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Πρωταθλητής Ευρώπης στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός!!!

13.5.2012 - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Ο Ολυμπιακός, πέρα από κάθε ελπίδα, κάθε προγνωστικό και κάθε λογική, σαν άλλος μικρός Δαβίδ, κατατροπώνει τη μεγάλη και φαβορί για τον τίτλο ΤΣΣΚΑ, της κλέβει τον τελικό μέσα από τα χέρια και...


Στέφεται για 2η ΦΟΡΑ στην Ιστορία του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ στο Μπάσκετ!

Ολόκληρη η Ελλάδα (ασχέτως χρώματος και προτίμησης ομάδας) χαίρεται και πανηγυρίζει το απίστευτο κατόρθωμα.
Οι Ολυμπιακοί ξεχύνονται στους δρόμους και καίνε το Πασαλιμάνι.
Όλοι οι Έλληνες συγκινούνται από το διεθνές κατόρθωμα και μιλάνε με θαυμασμό γι αυτό.

Όλες οι εφημερίδες της επομένης (όχι μόνο οι Αθλητικές, αλλά και οι Πολιτικές, και οι τοπικές, ακόμα και οι Οικονομικές) ΓΡΑΦΟΥΝ στα εξώφυλλά τους, με τα πιο θερμά σχόλια, για την 2η Ευρωπαϊκή κούπα του μπασκετικού Θρύλου...... ή για την ακρίβεια... όχι όλες οι εφημερίδες.

ΕΓΡΑΨΑΝ: Espresso, ΕΘΝΟΣ, Goal news, Live Sport, Metro, MetroSport, SportDay, ΤΑ ΝΕΑ, Αδέσμευτος Τύπος, Βραδυνή, ΓΑΥΡΟΣ, Δημοκρατία, Ελεύθερη Ώρα, Ελευθερία, Ελεύθερος Τύπος, Κρήτη, Πατρίς, Πατρίς Πελοποννήσου, Πελοπόννησος,  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ΦΩΣ, Χανιώτικα Νέα... και η ΩΡΑ των Εργαζομένων (!)

Οι τυφλές οπαδικές (κάτι πρασινο-μπουγατσο-χανουμοφυλλάδες) αγνοούσαν φαίνεται ότι την προηγούμενη έγινε ο Τελικός του Final 4 της Euroleague. Ή το... ξέχασαν!!!!


Συγχαρητήρια στην "ΩΡΑ των Εργαζομένων" που έγραψε έστω και σε μια μικρή ακρούλα του εξωφύλλου της για τον Ολυμπιακό και τον άθλο του!
 
 Μπράβο στους Εργαζόμενους!

Αφήσαμε για το τέλος το πιο αστείο, θλιβερό, ηλίθιο.
Είναι... ποια άλλη; Φυσικά, η ΠΡΑΣΙΝΗ:
Ουδέν επιπλέον σχόλιο!