Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Μπουρδέλα στις ομάδες;

Η κυρία Σούλα, χορηγός του Βουκεφάλα Λάρισας

Η κυρία Σούλα ιδιοκτήτρια του «Οίκου Εποχής» και χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Βουκεφάλας Λάρισας, δεν πέρασε αδιάφορη ούτε από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, μετά τον ντόρο, που έκανε στην Ελλάδα.
Εκτενές ρεπορτάζ για τους ασυνήθιστους χορηγούς που προθυμοποιούνται να σώσουν τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες με οικονομικά προβλήματα, δημοσιεύει το Associated Press.«Το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου δίνει νέο νόημα στην αγάπη για το ποδόσφαιρο» σημειώνει χαρακτηριστικά το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων που στέκεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην περίπτωση της ερασιτεχνικής ομάδας της Λάρισας, Βουκεφάλας και στους νέους χορηγούς της, τα μπουρδέλα «Villa Erotica» και «Οίκος Εποχής Σούλα». Δημοσιεύονται επίσης φωτογραφίες της ιδιοκτήτριας του οίκου ανοχής Σούλας Αλευρίδου να κρατάει με υπερηφάνεια τη ροζ φανέλα της ομάδας με το λογότυπο της επιχείρησης.
Στο δημοσίευμα που αναπαράγεται σήμερα από τα περισσότερα ειδησεογραφικά δίκτυα του κόσμου γίνεται λόγος και για άλλες ασυνήθιστες περιπτώσεις, όπου την πληρωμή των λογαριασμών ποδοσφαιρικών ομάδων ανέλαβαν γραφεία κηδειών, ψησταριές, βιοτεχνία μαρμελάδων και παραγωγοί φέτας.

clip_image001

Τα "κορίτσια της Σούλας" παρουσίασαν τη νέα φανέλα του Βουκεφάλα Λάρισας!


Τα κορίτσια του... "οίκου εποχής", όπως μετονομάστηκε, έδωσαν "ξεχωριστό χρώμα" στην εκδήλωση παρουσίασης της νέας εμφάνισης της ομάδας! Το παρόν έδωσε και η ιδιοκτήτρια του οίκου δίνοντας τις ευχές της για καλή επιτυχία στην ομάδα.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Βουκεφάλα, Γιάννης Μπατζιόλας ευχαρίστησε την κυρία Σούλα, για την θέλησή της να βοηθήσει την ομάδα σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς και τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός πως η είδηση έχει πάρει πλέον δημοσιότητα διεθνώς, όπως στη Ρωσία και στην Αγγλία!

Τη νέα του φανέλα παρουσίασε σε εκδήλωση ο Βουκεφάλας και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή ο χορηγός, ο «Οίκος Εποχής Σούλα»!
Ο εν λόγω οίκος πρόκειται να διαφημίζεται στην φανέλα του Βουκεφάλα, εφόσον εγκριθεί από την ΕΠΣ Λάρισας, η οποία περιμένει τη γνωμάτευση της ΕΠΟ.
Η βραδιά περιελάμβανε αρκετή μουσική, ενώ ευχάριστη νότα έδωσαν τα κορίτσια του «Οίκου Εποχής Σούλα». Η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης που θα διαφημίζεται για την φετινή χρονιά στην φανέλα του Βουκεφάλα, κυρία Σούλα έδωσε τις ευχές της για καλή επιτυχία στην ομάδα, όσον αφορά το νέο πρωτάθλημα, ενώ αστειευόμενη δήλωσε πως τα πρώτα λεφτά θα δοθούν για την αγορά παπουτσιών που σκοράρουν μόνα τους.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Βουκεφάλα, κύριος Γιάννης Μπατζιόλας ευχαρίστησε την κυρία Σούλα, για την θέλησή της να βοηθήσει την ομάδα σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς και τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός πως η είδηση έχει πάρει πλέον διεθνή δημοσιότητα, με μέσα από χώρες όπως η Ρωσία και η Αγγλία να στέκονται στο γεγονός, πως μια ποδοσφαιρική ομάδα από την Λάρισα δέχτηκε χορηγία από οίκο ανοχής.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε τα εξής: «Καταρχήν, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημοσιογράφους που ήρθαν εδώ σήμερα, αλλά και όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, γιατί είναι κατά την άποψή μου ήρωες και δίνουν μεγάλο αγώνα για να αναδειχτεί το άθλημα, όπως επίσης και οι παράγοντες που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Η είδηση σχετικά με τον χορηγό ξεκίνησε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και στην συνέχεια έγινε διεθνής. Η τοποθέτησή μου σχετικά με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΛ, είναι να μπει στην ουσία του θέματος. Ευτυχώς, που στην δική μας περίπτωση υπήρχε το πικάντικο και έτσι έγινε το όλο θέμα. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται ένα βήμα πριν από την καταστροφή, με πολλούς παράγοντες να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από την ενασχόλησή τους με αυτό. Για ποιον λόγο η Πολιτεία και η Ε.Π.Ο. έχουν γυρίσει την πλάτη τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο; Οι επαγγελματίες που έχουν αναδειχτεί από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γιατί δεν στηρίζουν τις ομάδες που τους ανέδειξαν; Γιατί η Ε.Π.Ο. έχει τέσσερα χρόνια να δώσει λεφτά σε ερασιτεχνικά σωματεία, αλλά από την άλλη τα δίνει σε ανθρώπους που έχουν μπλεχτεί σε δικαστικές διαμάχες, έχουν καταδικαστεί και συνεχίζουν να λυμαίνονται το επαγγελματικό ποδόσφαιρο; Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να στραφεί ο κόσμος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που είναι αγνό και ρομαντικό, γιατί βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, πως το ενδιαφέρον για τις μεγάλες ομάδες του επαγγελματικού μειώνεται. Εμείς οικονομική ενίσχυση δεν παίρνουμε από πουθενά.
Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν και επιχειρήσεις να μας ενισχύσουν. Στηριζόμαστε καθαρά στον κόσμο, που θα έρθει στο γήπεδο και θα κόψει ένα εισιτήριο για να μας ενισχύσει. Επιλέξαμε, λόγω του αδιεξόδου στο οποίο βρέθηκε η ομάδα να δεχθούμε οικονομική βοήθεια, από μια επιχείρηση καθ’ όλα νόμιμη, που έχει να κάνει με το σεξ. Ποιο είναι το έγκλημά μας; Πρόκειται για το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο, ενώ παράλληλα είναι και μια ανθρώπινη ανάγκη. Δεν το κάναμε για να στρέψουμε τον κόσμο προς τα εκεί, αυτό που θέλουμε να κάνουμε, είναι να ενημερωθούν τα νέα παιδιά, για τους κινδύνους που υπάρχουν γύρω από το σεξ.
Έχουμε μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές και είναι σημαντικό να γνωρίζουν πέντε πράματα, από την στιγμή που η οικογένεια δεν ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα γιατί υπάρχει η προκατάληψη, ενώ και στο σχολείο θεωρείται ταμπού. Άλλωστε, τον ίδιο σκοπό είχε και η Ολυμπιακή Επιτροπή, που επέλεξε ως χορηγό της στους Ολυμπιακούς Αγώνες μεγάλη εταιρία προφυλακτικών. Τέλος, κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που ήρθατε και να ευχηθώ να δικαιωθούν οι κόποι μας. Νεότερα σχετικά με την φανέλα θα έχουμε μετά και την γνωμάτευση της ΕΠΟ».

clip_image002
Η κυρία Σούλα και τα κορίτσια της


clip_image003
Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζουν τις φανέλες μαζί με τα κορίτσια της ΣούλαςΠερισσότερο ρεπορτάζ και φωτός:
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Erasitechniko/EPS-Larisas/item/257097-Boykefalas-Ta-koritsia-ths-Soylas-sth-skhnh-photos

clip_image004
http://live-stream-links.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html


Aκόμα  και στη Wikipedia ο Βουκεφάλας και η μαντάμ Σούλα!!!
clip_image006

Τελικά, τους το απαγόρευσαν! Γιατί καλέ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Και οι “ερωτικές” χορηγίες συνεχίζονται! 

clip_image007

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ... EROTICA SEX HOUSE!

clip_image008
Οι χορηγίες οίκων ανοχής αυξάνονται στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς μετά τη Σούλα του Βουκεφάλα Λάρισας, και ο Ολυμπιακός Χαλκίδας έχει ως επίσημο χορηγό το Erotica Sex House!
Ο σύλλογος της Εύβοιας συμφώνησε να διαφημίζει στη φανέλα του τον οίκο ανοχής και ήδη ετοιμάζονται οι νέες φανέλες της ομάδας. Μάλιστα, έλαβε και επίσημο χαρακτήρα, αφού ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Χαλκίδας.
«Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Χαλκίδας ευχαριστεί τον χορηγό "Erotica Sex House" για τη συμπαράστασή του στα αθλητικά δρώμενα της φετινής αθλητικής χρονιάς, καθώς σε δύσκολους καιρούς κάθε βοήθεια είναι ιδιαίτερα σημαντική και πολύτιμη», αναφέρει η ανακοίνωση.
«Το Erotica Sex House είναι οίκος Ερωτικής συνεύρεσης & απολαύσεων στην Χαλκίδα που πραγματοποιεί τις πιο κρυφές φαντασιώσεις σας, σε εχέμυθο και αισθησιακό περιβάλλον με πολλά προγράμματα και μοναδικές στιγμές απόλαυσης», όπως γράφει στην ιστοσελίδα του.

Ωραία, αστεία και πικάντικα όλα αυτά…
Αλλά, εκεί στη Χαλκίδα, ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ το όνομα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας!!!