Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Πρωταθλητές από μικροί






Η άνετη νίκη των Νέων με 3-0 επί της Ξάνθης, εξασφάλισε τον τίτλο στην ομάδα του Αλεξανδρή. Μπράβο στα παιδιά που όλη τη χρονιά ήταν οι καλύτεροι.

Από την αρχή, μάλιστα, της σεζόν, ο Ολυμπιακός είχε δείξει τις διαθέσεις του και ως εκ τούτου το παιχνίδι στο Ρέντη με τους Ακρίτες, απλά θα μας έδινε το πρωτάθλημα. Το 1-0 έγινε από τον Κρητικό στο 23ο λεπτό, ενώ το 2-0 σημειώθηκε στο 34' με τον Νικλητσιώτη. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 89ο λεπτό από τον Διαμαντάκο, που αξιοποίησε θαυμάσια την πάσα του Νικλητσιώτη.

Ως εκ τούτου, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 61 πόντους, εννέα περισσότερους από την Ξάνθη και κατέκτησε το πρωτάθλημα, έχοντας δύο αγώνες λιγότερους από την αντίπαλό του, που έπεσε στην τρίτη θέση.

Με το που τελείωσε ο αγώνας, εκτυλίχτηκαν τρομερές στιγμές στο Ρέντη, αφού όλοι οι παίκτες, μαζί με τον Αλεξανδρή, έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν έξαλλα τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός, όπως προαναφέρθηκε, ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα σε όλη τη σεζόν και δίκαια έφτασε στην κατάκτησή του, δείχνοντας πως οι μελλοντικοί πρωταθλητές φοράνε ερυθρόλευκα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
: Παναγόπουλος, Βαλεριάνος, Κρητικός, Πολυχρονάκης, Ποτουρίδης, Νικλητσιώτης, Φετφατζίδης, Βάντερσον (73' Διαμαντάκος), Σταμόγιαννος (66' Σιώπης), Σούλης, Σοϊλέδης (14' Κουρτάνοβιτς, 82' Πάνουελ)

ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος, Ντόσκας, Λαζαρίδης, Κομεσίδης, Καραπατσιάς (66' Σαριτσάκης), Ανδρίκου, Χαριτίδης (54' Φαγκιρίδης) , Βελισόπουλος, Μπαξεβάνης, Κουτίνης, Καγκολάρης (54' Σιμιτσάκης)

πηγη