Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ολυμπιακός - Οφη 2-2

Έχασε "δικό" του ματς

Έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα… μάτια του. Ο Ολυμπιακός αν και προηγήθηκε με 2-0, κατέβασε στροφές και δέχθηκε την ισοφάριση από τον μαχητικό ΟΦΗ (2-2) στο «Καραϊσκάκη».

(διαβάστε περισσότερα γιά το ματς...)

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε χαρακτήρισε το αποτέλεσμα «ατύχημα», αφού η ισοφάριση προήλθε από «δυο φάσεις από το πουθενά, δυο δικά μας λάθη».
Παράλληλα απέφυγε να αναζητήσει δικαιολογίες στην επερχόμενη αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ, ενώ ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Κοστάντσο.

Όμως είναι καιρός να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους και να πάψουμε άπαντες να «προστατεύουμε» όσους κάνουν κακό στην ομάδα.
Ο Μαρκάνο, έχει αποδείξει πολλές φορές ότι αποτελεί έναν από τους χειρότερους στόπερ των τελευταίων χρόνων, όχι διότι δεν γνωρίζει τη θέση αλλά γιατί ΔΕΝ μπορεί να κάνει τη βασικότερη δουλειά. Να διώξει στις ψηλές μπαλιές. Οπως έκανε σήμερα και με τον Μάντζιο…
Ο Κοστάντσο από την άλλη, αφού πέρασε μία πρωτοφανή ασυλία από όλους μας που, δεν πιστεύαμε ότι μπορεί να είναι τόσο κακός, έκανε και πάλι το «θαύμα» του με μία έξοδο από αυτές που – προφανώς – δεν έχει μάθει ποτέ του να κάνει.
Το ότι οι δύο αυτοί παίκτες έκαναν τη φοβερή ζημιά σήμερα και πάλι δεν είναι το κύριο θέμα. Είναι ότι το έχουν ξανακάνει και ότι …μάλλον σίγουρα, θα το επαναλάβουν στο μέλλον!
(διαβάστε περισσότερα...)

Καμίνι που… βράζει το Καραϊσκάκη!

Ούτε στο Καραϊσκάκη ξέφυγαν από την οργή του κόσμου οι Έλληνες πολιτικοί.
Με συνθήματα και πανό, το περιεχόμενο των οποίων σε κάποιες περιπτώσεις μεταφέρεται «κανείς βουλευτή ξανά στο Καραϊσκάκη.Είστε ανεπιθύμητοι» και «αλήτες, προδότες πολιτικοί, Θα κάψουμε εσάς και τη Βουλή»…



 Πηγή bam.gr