Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Μίλησε κι ο Νικολάκης!

Βγήκε και ο χτεσινός ο Νικολάκης και είπε κάτι για 7 και για ασπρόμαυρους.
Τον "έτρωγε ο κώλος του" να τ' ακούσει!

Άκουσέ τα τώρα Νικολάκη!

1 σχόλια:

Aιώνια λαγός...

Βγαίνει και προκαλεί, ο γλείφτης, αυτός που πήρε το πρωτάθλημα με τη διαιτησία. Για τον Δαλούκα και τον Εργοτέλη δεν μας είπες, κόουτς της 5άρας. Μάθε λοιπόν τι σου έχει κάνει η ομάδα με τις κόκκινες ρίγες... Οταν ήσουν ποδοσφαιριστής...6-19. Οταν παρίστανες τον κόουτς... 0-1.

O κόουτς Νιάου-Ρίνιο!

"Χρόνια τώρα ο Νιόπλιας πλάσαρε τον εαυτό του ως ειδικό του ποδοσφαίρου, ως άνθρωπο χαμηλού και ευρωπαϊκού προφίλ. Στο Παγκρήτιο είδαμε όλοι τη φρικτή πραγματικότητα ή τη φρικτή παραμόρφωση... Ο άνθρωπος που στα χρόνια του Βαρδινογιαννικού ΟΦΗ και ενώ όλη η Κρήτη έβραζε για το κατ' επάγγελμα τσατσιλίκι των ανθρώπων της ομάδας, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ... Kαι προφανώς όταν βρέθηκε στον πάγκο του Παναθηναϊκού ξέφυγε τελείως. Με αποκορύφωμα το προχθεσινό κρεσέντο γελοιότητας. Παραιτήθηκε σχεδόν κλαίγοντας και όταν ο Πατέρας του τράβηξε το αφτί και αφού ο πραγματικός προπονητής ο Σισέ, άρχισε τα τηλέφωνα, έκανε κωλοτούμπα και έμεινε για να τον... παραιτήσουν αργότερα. Γέλασε όλη η Ελλάδα με αυτή τη σαπουνόπερα..."


Ο βλαχοκούνελος Νιόπλιας

"Μια περιφερόμενη τηλεοπτική περσόνα που λέγεται ΝΙΟΠΛΙΑΣ, θα πρέπει να πλένει το στόμα του πριν μιλήσει για τον Ολυμπιακό ΔΗΜΟΣΙΑ! Βγήκε αναδεικνύοντας το κόμπλεξ του, στη ΝΟVA (που αλλού άραγε θα έβγαινε;) αφού πρώτα είχε ανακαλέσει την παραίτησή του, αφού τα είχε ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ μιλώντας με τον Πατέρα, στον οποίο πήγε να κάνει τον μάγκα και να τον εκθέσει... αλλά κατάλαβε το λάθος του και τα μάζεψε γρήγορα...να ΕΠΙΤΕΘΕΙ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και να αρχίσει τα υπονοούμενα για τα παιχνίδια με τη Γιουβέντους και τη Ρόζενμποργκ! Αντί να κοιτάξει τα μούτρα του και τα χάλια του, βγήκε και ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ! ΠΟΙΟΣ! Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ!"



ΓΑΥΡΟΣ