Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Η Αποβολή του Μπούρμπου και τα γελοία «αντικειμενικά» σαϊτ


Όλοι ξέρουμε την κοινή υπερασπιστική γραμμή που έχουν ΟΛΑ τα γελοία «αντικειμενικά» σαϊτ υπέρ του βάζελου.Λογικό αφού όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη και όπου γουρούνια βάλτε μηντιάρχες. 

Διαβάζοντας παρακάτω θα διαπιστώσετε την γελοιότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε η αποβολή του Έλληνα Ρομπέρτο Κάρλος,Μπούρμπου,από τους «αντικειμενικούς» οι οποίοι φτάνουν σε σημείο να αναδεικνύουν σαν περισσότερο αντικειμενικό το αμιγώς οπαδικό σαϊτ του τριφυλλιού leoforos.gr,που στο φινάλε «δικαιούται» να είναι μεροληπτικό.

Απολαύστε τους :

Ωστόσο, ο Κύζας δεν είχε τελειώσει το… έργο του και τέσσερα λεπτά αργότερα απέβαλε τον Μπούρμπο με δεύτερη κίτρινη για φάουλ-χάδι στον Ίγκορ.(leoforos)

Στο 59' της αναμέτρησης ο Κύζας ο οποίος μέχρι εκείνη την ώρα έδινε τις αμφισβητούμενες φάσεις όλες υπέρ του Πανθρακικού έκανε ένα ολέθριο λάθος καθώς απέβαλε άδικα τον Μπούρμπο. Ο οπισθοφύλακας των πράσινων έκανε φάουλ στον Ιγκόρ έξω από την περιοχή και ο ρέφερι της αναμέτρησης του έδειξε την κίτρινη κάρτα που ήταν η δεύτερη και άφησε τον Παναθηναϊκό με δέκα παίκτες για τριάντα και πλέον λεπτά. (sport24)

Διαβάσαμε λοιπόν πως σύμφωνα με τους παραπάνω στους οποίους μάλιστα συγκαταλέγεται και το οπαδικό σαϊτ του ΠΑΟ ο Μπούρμπος έκανε φάουλ,απλά κατά την γνώμη τους δεν ήταν για κάρτα.Οι παρακάτω «αντικειμενικοί» όμως το προχωρούν ακόμα παρακάτω :

Στο 59’ καταλόγισε ανύπαρκτο φάουλ εις βάρος του Μπούρμπου και μαζί κίτρινη κάρτα που ήταν η δεύτερη και σήμανε την αποβολή του! (sdna.gr)

Νωρίτερα πάντως το παιχνίδι είχε «χαλάσει» από τις πολλές κάρτες που έδειχνε ο Κύζας και εκνεύριζε τους πάντες. Η αποβολή του Μπούρμπου στο 59', αμέσως μετά το δοκάρι του Καρέλη, ήταν άδικη και ο Παναθηναϊκός συνέχισε με παίκτη λιγότερο. (sentragoal)

Για να το λήξουμε το θέμα σας ανεβάζω τη σχετική φάση με τον Μπούρμπο και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα


Το γεγονός είναι πως οι «αντικειμενικοί» έχουν την εντύπωση ότι απευθύνονται σε ζώα,ενώ στη πραγματικότητα ζώα είναι οι ίδιοι

ΣΗΜ : Στο «αντικειμενικό» vazeletta.gr έχω να μπω πάνω από χρόνο και δεν σκοπεύω να ξαναμπώ ούτε κατά λάθος.

Διαβάστε ακόμη :

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

Σαν σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ 19-04-2015....πριν 20 χρόνια έγινε ο τελικός του ... Μπάκα

ΜΠΑΡΤΣΑ - ΘΡΥΛΟΣ 63-76 ΜΙΑ ΑΠΛΗ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΝΙΚΗ!