Τρίτη 7 Απριλίου 2015

O Γιαννάκης Αναστασίου,υπέγραψε στον ΠΟΑ και φωταγωγήθηκε ο Πειραιάς!


Όπως σας είχα γράψει ο βάζελος ύστερα από μάχη σώμα με σώμα με την Βελγική υπερδύναμη Μαλίν,αλλά και την πρωταθλήτρια Αφρικής Μποτσουάνα FC εξασφάλισε την υπογραφή μέχρι το 2018 του Έλληνα Ντιέγκο Σιμεόνε,Γιαννάκη Αναστασίου.Το γεγονός στάθηκε αφορμή να φωταγωγηθεί ο Πειραιάς αφού ο Ολυμπιακός με την κίνηση αυτή εξασφαλίζει για τρία ακόμα χρόνια (τουλάχιστον) το πρωτάθλημα Ελλάδος.


Μη νομίζετε όμως πως μόνο στην Ελλάδα έκαναν χαρές.Πληροφορίες λένε ότι στο χωριό των καρπουζιών που λέγεται Εστορίλ και βρίσκεται στην Πορτογαλία,επικρατούσε κατήφεια μετά την ΠΕΝΤΑΡΑ (5-0) που έφαγε η τοπική ομάδα από την Πόρτο.Η ανάμνηση όμως του Γιαννάκη Αναστασίου και της ομαδάρας του ξύπνησε μνήμες και σκόρπισε χαμόγελα.Βέβαια δεν υπάρχει πιθανότητα να τον ξαναβρούν μπροστά τους αφού βρίσκονται καθηλωμένοι στην 13η θέση,το γλέντι όμως που του έκαναν έχει μείνει αξέχαστο.

Ας δούμε και ας σχολιάσουμε μερικές από τις πρώτες δηλώσεις του προπονητή των επιτυχιών,μετά την επέκταση της συμφωνίας με την ομάδα της καρδιάς του :

«Τα προηγούμενα χρόνια βάλαμε τις βάσεις για να γίνουμε καλύτεροι και την επόμενη περίοδο θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε επίπεδο. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να γινόμαστε καλύτεροι. Δηλαδή να πάμε ψηλά στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Πάντως η ομάδα του εξακολουθεί να είναι η πιο δημοφιλής ομάδα της Ευρώπης,μάλιστα μετά τα περσινά γλέντια ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!

«Για μένα αυτό που μετράει είναι η δουλειά.Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Είμαι άνθρωπος των έργων και δεν θέλω να μιλάω. Είμαι χαμηλών τόνων. Αυτά είναι για σας που θα ψάχνετε».

Επίσης δεν του αρέσουν οι δικαιολογίες.Μετά τους Ουκρανούς σκοπευτές και τα ball boys για την προχθεσινή ισοπαλία που πήρε από τον Αστέρα,με τη βοήθεια του Γιάχου (άσχετα αν έγινε γαργάρα από τους ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ) είπε το πρωτότυπο : Φοβηθήκαμε να παίξουμε!. Δεν υπάρχει λέμε....

«Όταν έχεις να κάνεις με πολλούς χαρακτήρες, δεν είναι με την ωριμότητα και την εμπειρία, αλλά την αντίληψη να δεχθείς κάποια πράγματα. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε πάνω από τα παιδιά και προσπαθούμε σε καθημερινή βάσει, γιατί υπάρχει ενέργεια και πάθος και είμαστε όλοι διψασμένοι για περισσότερα πράγματα»

Εδώ θα συμφωνήσω.Μικρά παιδιά είναι οι Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Σίντεφελντ, Πέτριτς, Πράνιτς κλπ Μετά βίας φτάνουν 40 χρονών μέσο όρο ηλικίας και δεν πρέπει να είναι ο κόσμος πολύ απαιτητικός μαζί τους.Θα μεγαλώσουν και θα ωριμάσουν....

Διαβάστε ακόμη :

Ντιέγκο Σιμεόνε & Γιαννάκης Αναστασίου Προπονητές Κελεπούρια