Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

19.10.09 = Τα πρωτοσέλιδα για τα δευτερότριτα της ντροπής

Eνώ ο Ολυμπιακός έκανε ένα από τα καλύτερα φετεινά του παιχνίδια (επικρατώντας το Σάββατο 17/10 στο Καραϊσκάκη με 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης) και έπιασε κορυφή στη βαθμολογία, την Κυριακή, τα χανουμοβάζελα (παίζοντας αμφότεροι αισχρό ποδόσφαιρο) χρειάστηκαν δεκανίκια από τύχη και διαιτησία για να σταθούν στο... ύψος τους!

Η μεν ΑΕΚ κατάφερε, στο ΟΑΚΑ, με νύχια και με δόντια να κρατήσει τη νίκη με 3-2 επί του Πανθρακικού (μια νίκη που δεν της άξιζε, καθώς ο φιλοξενούμενος είχε και δύο δοκάρια και ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ και πέναλτι!)...

... ο δε Βάζελος, ενώ έχανε με 2-1 από την Καβάλα μέχρι και μετά την κανονική διάρκεια του αγώνα, χρειάστηκε τον διαιτητή Παππά και τον... περιβόητο κώλο του για να πάρει το κάλπικο 2-2 και τον βαθμό που τον διατηρεί μαζί με τον Θρύλο στην βαθμολογική κορυφή. Ο μεν διαιτητής Παππάς δεν έδωσε εμφανέστατο επιθετικό φάουλ στον Νίνη με αποτέλεσμα να συνεχιστεί η φάση... και ο δε κώλος του (αυτή τη φορά στο πρόσωπο του Σισέ) στη φάση που συνεχίστηκε αντικανονικά, έπιασε αδύναμη κεφαλιά (που ούτε αυτός πίστευε ότι μπορούσε να πάει γκολ) για να κολλήσει η μπάλα στη λάσπη και στη συνέχεια να κατρακυλήσει μέχρι το δοκάρι... και από το δοκάρι να μπει μέσα!
Τέτοια επεισοδιακά κωλόφαρδα... ούτε στο σινεμά!!!

Τα πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 19.10.09, δείχνουν χαρακτηριστικά την εικόνα, και (ειδικά τα "δικά τους") τους κράζουν όπως τους έκραξαν και οι οπαδοί τους: