Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Η φούσκα θα σκάσει σύντομα




Παρακολουθούμε από την αρχή την “μεγαλειώδη” πορεία της ομάδας με σήμα τη ζωοτροφή.
Το παιχνίδι στήνεται από πέρσι. Κατ' αρχήν έπρεπε να πιαστεί η διαιτησία άρα να αλλάξουν τα πράγματα στην ΕΠΟ. Και εδώ μη παρασυρθεί κανείς. Ποτέ ο Ολυμπιακός δεν έλεγξε την ΕΠΟ. Μη ξεχνάμε εποχές Δεδε Τριβέλα κ.λ.π.
Απλά ο Γκαγκα δεν “ πιανόταν” γιατί είχε τις δικές του άκρες και ας μη το κρύβουμε ήταν και ψηλοτσαμπούκι.
Έγινε λοιπόν ότι έγινε άλλαξε η ηγεσία της ΕΠΟ αλλάξαν οι αρχηδιαιτητές , προωθήθηκαν τα πράσινα παιδιά(όχι του ΠΑΣΟΚ), έγινε η κλήρωση ....φυσιολογική.....και αρχίσαμε το νέο πρωτάθλημα.
Ά να μη ξεχνάμε τα νέα παραρτήματα, βορρά και νότου.
Εδώ να σταθούμε λίγο.
Οι μικρές ομάδες όλων των κατηγοριών προσβλέπουν σε καλές σχέσεις με τις μεγάλες ούτως ώστε να ωφεληθούν. Πώς; όχι μόνο με ποδοσφαιριστές αλλά και με προσβάσεις στις ποδοσφαιρικές αρχές αλλά και σε οικονομικά συμφέροντα. Σήμερα η μικρή ομάδα δεν πρόκειται να ζητήσει άμεση οικονομική ενίσχυση από την μεγάλη. Όμως μπορεί να ζητήσει συστάσεις.....
Λοιπόν όλα στημένα και έτοιμα και ακόμα το βουτυράκι στο ψωμί.
Η πρόσληψη Κετσπάγια!!!!
Κάνουμε και την γκέλα στον πρώτο αγώνα του νέου πρωταθλήματος, χάνουμε βασικούς ποδοσφαιριστές από τραυματισμούς λείπουν παίχτες λόγω μεταγραφών που δεν έγιναν.
Αρχίσαμε και τις γνώστες μας γκρίνιες, ε άλλο που δεν ήθελαν.
Και να οι δηλώσεις για πρωτάθλημα και να τα πανηγύρια και να τα διαιτητικά όργια και να τα διαιτητικά χειρουργεία για τον Ολυμπιακό....
....όμως αυτή η ομάδα με την τεράστια Ολυμπιακή ψυχή απέδειξε για άλλη μια φορά ότι έχει τεράστια καρύδια.
Από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο οπαδό. Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν τους έχουν πολλές ομάδες της Ευρώπης είτε είναι Έλληνες είτε όχι και στον πάγκο δεσπόζει μια τεράστια παγκόσμια ποδοσφαιρική προσωπικότητα.
Την μεγαλειώδη πορεία που κάνει ο Θρύλος από τον αγώνα με την Αλκμααρ μέχρι σήμερα δεν την πίστευαν ακόμα και πολλοί από εμάς.
Η βαθμολογία έπρεπε να ήταν αλλιώτικη εδώ και καιρό. Ακόμα και σήμερα δεν είμαστε σε σωστή απόσταση, αλλά τα παραμύθια τελειώσανε. Από εδώ και εμπρός έρχονται τα καλύτερα. Η ομάδα έχει ηρεμία, καλό κλίμα , αρχίζει και παίζει ωραία μπάλα, θα ενισχυθεί τον Ιανουάριο ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ !!!! και πάνω από όλα έχει το μέταλλο του μονίμου πρωταθλητή.
Τα ποδαράκια τους τρέμουν γιατί ξέρουν ότι εμείς έχουμε Καρύδια ενώ αυτή στραγάλια μέσα σε σφυρίχτρες διαιτητών.
Η φούσκα χάνει αέρα...και βρωμάει!!!

1 σχόλια:

Αν παίζουμε σαν Θρύλος, σαρώνουμε τα πάντα. Και τους στημένους διαιτητές. Όπως χτες! Χαιρετισμούς.