Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Πρωτοπόρος με «σπρώξιμο» ο βάζελος

Είναι πια εμφανές το άγχος των διοργανωτών της Σουπαλίγδας να κρατήσουνε με κάθε τρόπο ζωντανό το ενδιαφέρον για τη φαρσοκωμωδία τους,σε σημείο που πλέον δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.

Ο βάζελος λοιπόν σπρώχνεται στα ίσα,αφού ακόμα και οι τυφλοί βλέπουν πως δεν έχει ομάδα και ακόμα και με «επιστημονικά» διαιτητικά χειρουργεία κινδυνεύει να χάσει...

Του βάζουνε λοιπόν κάθε αγωνιστική διαιτητές καμικάζι,όπως ο Μπίκας με τον Άρη που δεν έδωσε πέναλτι μαρς,ο Παππάς που οργίασε στην Καβάλα και φυσικά χθες ο γνωστός Σπάθας.

Σου λέει έτσι και δεν τον σπρώξουμε κάθε χρόνο ο πρωταθλητής θα βγαίνει από τον Οκτώβριο και αρκεί μια ματιά παραπάνω,για να καταλάβει κανείς πού θα ήταν ο βάζελος αν η σφυρίχτρα έπαιζε 50-50...

Από την άλλη στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός δεν παίρνει σφύριγμα ούτε για πλάκα.Το αντίθετο μάλιστα αφού δεν παίρνει ούτε καν αυτά που δικαιούται,όπως ακύρωση κανονικού γκολ με την Καβάλα και πέναλτι μαρς με τον Αστέρα.

Όχι βέβαια πως έχει ανάγκη ο ΘΡΥΛΟΣ τους κόρακες και τις σφυρίχτρες τους,αλλά όπως και να το κάνουμε η υπομονή έχει και τα όριά της και να μη ξεχνάνε μερικοί ότι κι εμείς άνθρωποι είμαστε (και είμαστε και πολλοί)...

Τέλος το φινάλε της φαρσοκωμωδίας δίνεται στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης,που για χατήρι του βάζελου,ο γνωστός (και μη εξαιρεταίος) μεροκαματιάρης κριτικός διαιτησίας, κοντεύει να αλλάξει ακόμα και θεμελιώδεις κανονισμούς ποδοσφαίρου.

Βαζελάκια με τις βεντούζες κρατιόσαστε στη 2η θέση (με ισοβαθμία) και όπως πάει το πράγμα στο «ναό» θα προσκυνήσετε και θα γίνει της Αποκαθήλωσης.εκεί είναι που θα πέσει το γέλιο της αρκούδας,όποιο κοράκι και να στήσει ο Τεροβίτσας.Εκτός αν περιμένετε να καθαρίσει ο ...Λέτο,που όσο πλησιάζει η ώρα δείχνει να ξεφουσκώνει και να του κόβονται τα πόδια.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΜΠΑΛΛΟΙ