Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

28.9.2009 = Σπάρτα Πράγας - ΠAO 3-1

Με το δεξί ξεκίνησε τις Ευρωπαικές του υποχρεώσεις ο ...φίλτατος αιώνιος! Και όπως ξέραμε (ελπίζαμε, περιμέναμε, όπως θέλετε πέστε το) την έκανε πάλι την κουτσουκέλα του!

Με τον Τεν Κάτε να πηγαίνει για όσκαρ βλακείας, και μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, με σύστημα που... πρωτοδοκίμασε χτες!!! (οποία τρελλή ιδέα)... τα κατάφερε!
Α, ναι, έβαλε κι ένα γκολ.

"Μπορούν την πρόκριση στο ΟΑΚΑ" λένε.
Φυσικά και μπορούν. Αυτό έλειπε. Με καφετέριες, ο καθένας μπορεί.

Έλα όμως, που αν η καφετέρια σπρώξει ένα (έστω και κατά λάθος) στο πλεκτό..., θα πρέπει μετά να βάλει... 4! Ποιος; Αυτός ο πολυμετοχικός;
Ε, ρε, γέλιο που θα (περιμένουμε να) κάνουμε!!!

Και τότε να δω και τους 5 πολυμετόχους, να δω τον Πατέρα πού θα βάλει τις δηλώσεις του (για τους παίκτες που αφήνει για εμάς...), να δω τον Τεντόπανο, και να δω και τις αντιδράσεις των... Ευρωπαίων φιλάθλων!

Πού σε πονεί και πού σε σφάζει θα γίνει σε μια βδομάδα!
Άσε, που και τα φράγκα που θα πάρει ο Θρύλος από τον (επερχόμενο) αποκλεισμό του βάζελου από το μεγάλο σαλόνι, δεν είναι και λίγα (5,5 μιλιόνια ευρώ, αν δεν κάνω λάθος)...

Ε, ρε, γέλιο σε μια βδομάδα....

Y.Γ. Για τον "μέγα" Σισέ (ή ΤΡΙ-σέ), τον φόβο και τον τρόμο, δεν σχολιάζουμε. Επιφυλασσόμεθα να τον αναλάβουμε όταν αρχίσουν οι πρώτες ψύχρες. Γιατί, τότε, τα παλτά θα είναι επίκαιρα!