Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Ηγέτης μέχρι το 2013 ο Γκαλέτι!

Ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού -ιδιαίτερα μετά την φυγή του Τζόρτζεβιτς- Λουτσιάνο Γκαλέτι έδεσε στο μεγάλο Λιμάνι καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2013.

Ο Ολυμπιακός τον ήθελε γιατί απλά είναι
από τους κορυφαίους ξένους παίκτες που έχουν φορέσει τα "ερυθρόλευκα", ο ίδιος έχει βρει τον παράδεισό του στην Ελλάδα και τους Πειραιώτες και το η επέκταση του συμβολαίου του ήταν τυπικό θέμα...

Τι κι αν η Γιουβέντους τον είχε στην μεταγραφική της λίστα, τι κι αν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες τον γλυκοκοιτούσαν, ο 29χρονος δεξιοπόδαρος ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό και αυτό έκανε. Ο "Λούτσι" θα μείνει τουλάχιστον μέχρι το 2013 στο μεγάλο Λιμάνι, εκτός αν βρεθεί ομάδα να πληρώσει 15 εκατομμύρια ευρώ που είναι η ρήτρα αποδέσμευσης.

Αρχικά το συμβόλαιο του Αργεντινού σταρ, έληγε το 2011, όμως οι "ερυθρόλευκοι"
κατάφεραν να του αποσπάσουν το "ναι" για δύο ακόμη χρόνια. Έτσι λοιπόν μετά τους Ντουντού, Τοροσίδη, Νικοπολίδη, Ντομί, Ζεβλάκοφ, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι γίνεται ο έκτος παίκτης που υπογράφει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λουτσιάνο Γκαλέτι για τέσσερα συνολικά χρόνια (ο ποδοσφαιριστής είχε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 30/6/2011), μέχρι τον Ιούνιο του 2013, με οψιόν για ακόμα έναν χρόνο. Στο νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 15 εκατομμυρίων Ευρώ".


Δίνει Όσκαρ και 3 εκ. ευρώ για Γκονζάλες
Ο Ολυμπιακός επανήλθε με νέα πρόταση στην Μπέτις και περιμένει το πολυπόθητο "ναι" για να ντύσει τον Μαρκ Γκονζάλες στα "ερυθρόλευκα". Στα ανταλλάγματα ο Όσκαρ.
Δυσκολεύει του Κάλστρομ.
Ανανέωση για Γκαλέτι-Λεντέσμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία οι νταμπλούχοι Ελλάδας κατέθεσαν νέα πρόταση στην ομάδα της Ανδαλουσίας προσφέροντας 3 εκατομμύρια ευρώ και τον Όσκαρ Γκονζάλες ως αντάλλαγμα. Αρχικά οι Πειραιώτες είχαν κάνει πρόταση 5 εκατομμύρια ευρώ με την Μπέτις να την απορρίπτει και τώρα επανήλθαν με τον Ισπανό άσο ως αντάλλαγμα. Ο Ισπανός μέσος των ερυθρολεύκων ενδιαφέρει την Μπέτις και ίσως οι διαπραγματεύσεις προχωρήσουν σε άλλο επίπεδο. Στην όλη υπόθεση έχει βάλει και ο ίδιος ο χιλιανός άσος καθώς πιέζει για την πώληση του.

Από το www.sport24.gr