Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Το κατσίκι ο Λέτο

Ο διαφαινόμενος αποκλεισμός του ευρωπανάθα από το Τσαμπιονς Λιγκ,δεν μπορεί παρά να με οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι τελικά αυτός ο Λέτο είναι μεγάλο κατσίκι και δεν είναι γραφτό να παίξει στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Αρκεί να θυμηθούμε τί δήλωνε πέρσι που ήρθε σε μας ως δανεικός «Προτίμησα τον Ολυμπιακό επειδή ήθελα να πάω σε μια ομάδα που κάθε χρόνο συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ».Το αποτέλεσμα γνωστό.Ήττα και αποκλεισμός από την Ανόρθωση.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε φέτος,αλλά με πρωταγωνιστή το βάζελο.Ας δούμε τις δηλώσεις του Αργεντίνου : «Ήθελα να συνεχίσω στν Ολυμπιακό,όμως από τη στιγμή που δεν με ήθελαν ήρθα στον ΠΑΟ για να πάιξω στο Τσάμπιονς Λιγκ».Και να η σφαλιάρα από τη Σπαρτα.!!! Είναι να μη μου μπαίνουνε ψύλλοι στ'αυτιά ;

Στα επιμέρους,ο ξεσκισέ ξύρισε λέει την καούκα και ουρλιάζει να του φέρουνε εδώ και τώρα τους Τσέχους.Προχθές πάντως που τους είχε μπροστά του ήταν αόρατος.

Χωρίς να θέλω να το παίξω Πητ Παπαδάκος,σας γράφω τι θα γίνει στο βάζελο την τρέχουσα περίοδο :
Ήδη ο φάδερ ζήτησε επιτακτικά πρόκριση σε βάρος της Σπάρτα.Προπονητής και παίκτες υποσχέθηκαν ήδη ότι θα το κάνουν.
Την ερχόμενη εβδομάδα που θα αποκλειστούν θα ζητήσει επιτακτικά πρωτάθλημα και φυσικά θα πάρει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις.

Γύρω στον Οκτώβρη που θα είναι δέκα βαθμούς πίσω θα ζητήσει κύπελλο,ενώ μόλις χαθεί κι αυτό θα βρίσει το Γκαγκάτση και θα υποσχεθεί ξανά πρωτάθλημα του χρόνου τον Ιούλιο.

Και έζησαν αυτοί χάλια κι εμείς μέσα στην τρελλή χαρά.

ΣΗΜ: Τι κοινό έχει ο βάζελος με τα τζίτζικια ; Το καλοκαίρι μας πρήζουνε τα @@ και το χειμώνα σκάνε.

Υ.Γ. Ξέρω ότι το έγραψε ο φίλος JORGE αλλά έχει γίνει ο κακός χαμός με αυτό το ανέκδοτο από χθες.