Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Το νέο βατερλό: ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠ.ΒΟΛΟΥ 0-1

18.12.10  -  OAKA:   ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 0-1

Εμείς δεν θα μιλήσουμε καθόλου για τη νέα γκέλα του Ευρωπρέσβη. Ας διαβάσουμε μόνο μερικά αποσπάσματα από άρθρα τρίτων. Συγκεκριμένα, αναδημοσιεύουμε από το Sport24 (19.12.2010):
 
"Εμείς στην ανεργία κι εσείς μες στη χλιδή, τιμήστε το τριφύλλι, τελειώνει η υπομονή", ήταν το πανό με την έναρξη του αγώνα από τους οργανωμένους οπαδούς, αλλά οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν το διάβασαν καλά και ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό Βόλου με 0-1, χάρη στο γκολ του Μόνχε στο 78'.


Αποδοκιμασίες από τους περίπου 20.000 οπαδούς μετά το γκολ και μέχρι την λήξη για την εικόνα διάλυσης που έδειχναν οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Στο κυνήγι" πήραν παίκτες και τεχνική ηγεσία οι αγανακτισμένοι οπαδοί με την λήξη του ματς, προκαλώντας φθορές και επεισόδια με την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο.

Στόχος και ο Πατέρας
Το τελευταίο σφύριγμα του Τριτσώνη στο ΟΑΚΑ βρήκε τον Παναθηναϊκό να χάνει από τον Ολυμπιακό Βόλου και τον αγανακτισμένο κόσμο των "πρασίνων" να μπαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Λεκτική επίθεση σε Πατέρα.

Οι εικόνες που διαδραματίστηκαν στο ΟΑΚΑ το Σάββατο ήταν απίστευτες, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να παίρνουν στο κυνήγι παίκτες και Φερέιρα. Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος τεχνικός βίωσε τέτοιες στιγμές.


Στο δικό του... κόσμο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε στο σχόλιο του για το ματς, πως η ομάδα του είχε καλή εικόνα και διευκρίνισε πως η ευθύνη της ήττας είναι όλων. Παράλληλα ζήτησε εμπιστοσύνη και στήριξη από τους οπαδούς.

Το γύρο το κόσμου έκαναν οι σκηνές που διαδραματίστηκαν μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό Βόλου, με την "χάρη" τους να φτάνει μέχρι την Ταϊβάν! Εκτενή ρεπορτάζ στην Πορτογαλία που μιλούν για κυνηγητό του Φερέιρα.




Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ:
(Nαι, με αυτό το πλευρό να κοιμάστε!)


TΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΕΟ ΒΑΤΕΡΛΟ:
(Μπράβο, κι εμείς έτσι σας θέλουμε!)

(Αν είναι έτσι τα αφεντικά... και εμείς μαζί σας: ΑΦΕΝΤΙΚΑ σας θέλουμε!)


Πω, πω, ξεφτίλα οι ξεφτιλισμένοι!
Νόμιζα ότι δεν μπορούσαν να κατρακυλήσουν περισσότερο.
Ότι η ξεφτίλα τους είχε φτάσει το όριο!

Έκανα λάθος!


pasalimanius 19.12.2010