Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Η διάλυση του ΠΑΟ σε... 72 ώρες!

Σάββατο 18/12:  Ο βάζελος ρεζιλεύεται μέσα στο ΟΑΚΑ (0-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου). Ακολουθούν επεισόδια εξαγριωμένων εισβολέων στον αγωνιστικό χώρο που παίρνουν στο κατόπι παίκτες, προπονητή και τα βάζουν και με τον Πατέρα! Ο αναβρασμός αρχίζει! Το φυτίλι έχει ανάψει...

Κυριακή 19/12 βράδυ:

 Ο  Πατέρας προετοιμάζει την έξοδό του. Βγάζει ανακοίνωση... προετοιμαστική! Αφήνοντας πιθανή και ανοιχτή την αποχώρησή του.  «Αν… και… σου ξου μου ξου… θα φύγω!»

 



Τα βαζέλια αρχίζουν να ανησυχούν σοβαρότερα... Το βλέπουν να έρχεται...
Εν μέσω του αναβρασμού, οι εφημερίδες τους εκληπαρούν να μη φύγουν οι Πολυ-Μέτοχοι, να μη μπει σε κρίση η ομάδα και άλλα δακρύβρεχτα! Σε ορισμένο βαθμό μάλιστα, προειδοποιούν να μην το κάνουν! Όλα τα κλισέ επιστρατεύονται: Καπετάνιοι, καράβια που βουλιάζουν, ποντίκια που πηδούν από το καράβι πρώτα, και λοιπά συγκινητικά...
 

Δευτέρα 20/12: Γίνεται Διοικητικό Συμβούλιο στην ΠΑΕ.
 

Ο Βγενόπουλος δηλώνει «Εμένα μη με υπολογίζεται πια. Αποσύρομαι».
«Στο καπάκι» ο Πατέρας επιβεβαιώνει και τη δική του φυγή «μια και δεν υφίστανται πλέον οι συνθήκες .... μπλα μπλα μπλα...»





Ποιος θα είναι τώρα Πρόεδρος; Η προεδρολογία και τα σενάρια φουντώνουν...
Ο τρίτος στον οποίο στρέφονται οι ελπίδες και τα μικρόφωνα, ο Παύλος Γιαννακόπουλος (και διά του στόματος του αδελφού του) βεβαιώνει: «Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να αναλάβουμε την προεδρία. Έχουμε το μπάσκετ, και μια δική μας εταιρία με πάνω από 1000 υπάλληλους να φροντίσουμε».

Τι απομένει; Ο Τζίγγερ! Πίσω στον Τζίγγερ;;;
Ο Τζίγγερ δηλώνει: «Δεν προτίθεμαι για τίποτα παραπάνω από το 30%. Παραμένω σε αυτό και τίποτα παραπάνω. Βρείτε και βάλτε όποιον πρόεδρο θέλετε!»
Δηλώνει (διάβασε δήλωση στο ΔΣ) ότι δίνει το πλειοψηφικό του πακέτο και αποσύρεται.
Πόρτα κι από εκεί!

Και τώρα;;;; Τώρα, ποιος;;; Από τους πολλούς… (τους πάρα πολλούς μετόχους) και τα αμύθητα πλούτη, στυλ… Αμπράμοβιτς, στον… κανένα και την πείνα!

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ! Ζητείται κορόϊδο να βάλει φράγκα. Και να φάει στη μούρη την αχαριστία των πράσινων χουλιγκάνων – που δεν έχουν σταματημό – και όλα τα άλλα προβλήματα του βάζελου (που καλά τα κρύβουν αλλά λίγα λίγα όλο και βγαίνουν στην επιφάνεια).

Και κλαίνεεεεεεεεεεεεεε τα βαζελάκια, στου ΟΑΚΑ τα σκαλάκια! Κλαίνε που πίστεψαν στην πολυμετοχικότητα και στα παχειά λόγια του Βγενόπουλου! Ωραίο το κουτόχορτο («κουτό τρυφίλλι» για την ακρίβεια) που φάγατε, βαζελάκια!!!


Βγαίνουν στη γύρα (και στα παρακάλια). Παρακαλούν γνωστούς και αγνώστους, αντιπροέδρους, ερασιτέχνες, παράγοντες και υποπαράγοντες, μέλη Δ.Σ., δικηγόρους της ΠΑΕ, σε όλους! Κανείς δεν δέχεται. Όλοι, ένας ένας, ευγενικά αρνείται!

Και τι θα γίνει; Οριστική διάλυση; Ακυβερνησία; Εις τα εξ ων συνετέθη; Τους πιάνει κρύος ιδρώτας. Τα νέα πρωτοσέλιδα τώρα βρίζουν: «Προδότες», «Αποστάτες», «Λιποψύχησαν» κλπ ωραία...

Η διάλυση συνεχίζεται. Καθημερινά έχουμε ζημώσεις, κόντρες, σχέδια και αποτυχίες.

Την Τετάρτη (22/12) παίζει ο βάζελος σε δύο γήπεδα:
Για το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ (με τα Τρίκαλα)

και Ευρωλίγκα στο μπάσκετ. 
Και στα δύο στάδια τα βαζέλια έχουν κύριο θέμα τα προεδρικά και τα των αποχωρήσεων και των «προδοτών». Δίνουν βροντερό «παρών» διαμαρτυρίας.


Ο Δομάζος παρεμβαίνει και τα κάνει  χειρότερα....



Πιέσεις λένε ότι δέχεται ο Πατέρας για επιστροφή...

Το γέλιο συνεχίζεται...






Στην ΑΕΚ δεν πάνε και καλύτερα. Για να ακριβολογούμε, ελάχιστα καλύτερα είναι.
Η  ΑΕΚ έχασε επίσης την Κυριακή το βράδυ, με μια ντροπιαστική ήττα από τον ΚΑΚΟ Ηρακλή (!). Οι οπαδοί της, μέσα στο Καυταντζόγλειο, τους πέταξαν καρέκλες!!!

Γυρνάνε Αθήνα σαν βρεγμένες γάτες και ακούν τα εξ’ αμάξης από τον Χιμένεθ! Την άλλη μέρα τους τα ξαναλέει. Συγχρόνως, λέει «Δεν αποκλείεται και να φύγω, αν δεν αλλάξουν ριζικά τα πράγματα» (εννοώντας μεταγραφές, ξεσκαρτάρισμα και αλλαγή νοοτροπίας). Ναι;;; τι ώρα το θες;;;

Ο Χιμένεθ κατάλαβε πού ήρθε. Αργά μεν (νωρίς γι’ αυτόν...) αλλά εντέλει κατάλαβε! «Αν δεν αλλάξει κάτι θα φύγω!». Και επειδή ξέρουμε ότι δεν θα αλλάξει κάτι... μένει να δούμε πότε θα φύγει!...

Η διοίκηση «επεμβαίνει»: Βάζει 100.000 ευρώ πρόστιμο στους παίκτες, και αφήνει και ένα «τυράκι» (παραθυράκι, κίνητρο). Δεν θα ισχύσει το πρόστιμο αν... αν κερδίσουν και προκριθούν την Τετάρτη στη Λάρισα επί της ΑΕΛ.

Την Τρίτη, χανούμια με δάκρυα στα μάτια, πήγαν στο σπίτι του Χιμένεθ:
-          Σε στηρίζουμε
-          Σε θέλουμε
-          Μείνε, μη φύγεις σε παρακαλώ. Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ... (σαν τραγούδι του Πάριου)



Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!

Ο Μαρινάκης τους έστειλε όλους αδιάβαστους, σε λιγότερο από 6 μήνες!!!
Κι αν είχαμε νικήσει και στα ντέρμπι, αυτά θα είχαν γίνει πιο νωρίς. 

Όμως καλύτερα έτσι, για να κάνουν... μαύρες γιορτές!

Ενώ εμείς, καβάλα στο άλογο Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, πάμε όρθιοι, περήφανοι και Πρωταθλητές για Χριστούγεννα και Νέο Χρόνο, κι από βδομάδα... εδώ είμαστε πάλι να συνεχίσουμε την τρελλή κούρσα του νταμπλ!

ΒΑΖΕΛΟΧΑΝΟΥΜΙΑ...  ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ !



"Και τώρα μπορείτε να πα' να ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ!"