Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Επεισόδια στη Λάρισα; Σωπάστε καλέ!

ΑΕΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

Kυριακή 19.12.10 – ΛΑΡΙΣΑ

Επειδή ο Ολυμπιακός «δεν επιτρέπεται» να κερδίζει εκτός έδρας...
Επειδή όλοι ζούνε για ένα αγώνα τη χρονιά, αυτό με τον Θρύλο και πρέπει να δώσουν τη ζωή τους να τον νικήσουν...
Επειδή ο Θρύλος δεν είναι «περάστε, ανοίξαμε και σας περιμένουμε» (σαν τους άλλους) ώστε να πηγαίνει για εκδρομούλες στην επαρχία (όπως πηγαίνουν οι άλλοι και γυρνάνε «νικηφόροι»)...
Επειδή ο Θρύλος πρέπει να ματώσει παντού για να πάρει νίκη...
...
... έτσι και στη Λάρισα, έπρεπε να φτύσει αίμα... ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΟΥΝ!
Καλός ή μέτριος - δεν έχει σημασία – πήγε για να κερδίσει γιατί έτσι μόνο ξέρει να κάνει. Και αν και έχασε μεγάλες ευκαιρίες, προηγήθηκε με αυτογκόλ της Λάρισας (γιατί; απαγορεύονται τα αυτογκόλ;). Αυτό όμως δεν θα το δεχτούν οι («περήφανοι») Λαρισαίοι! Απαράδεκτο; Ποιος είναι ο Ολυμπιακός να κερδίζει; Η ΑΕΚ ή ο Παναθηναϊκός που για χάρη τους μας σφάζουν;
(είχαν χάσει και συνεχόμενες φορές, και είχαν χάσει και στα εγκαίνια του νέου τους γηπέδου... ε, ήταν βαρύ να χάσουν από τον Ολυμπιακό!)
Αποτέλεσμα;
Όταν είδαν να περνάει ο χρόνος και το παιχνίδι να μη γυρίζει, έπρεπε να τα κάνουν μπουρδέλο (όπως συνήθως, όπως όλοι ενάντια στον Ολυμπιακό).

Πρώτα μια χιονόμπαλα από την εξέδρα κατ’ευθείαν στο χέρι (που κρατούσε τη μπάλα πριν εκτελέσει πλάγιο άουτ) του Τοροσίδη. Που σκάει σε κομμάτια και ο Τοροσίδης πέφτει κάτω (ίσως υπερβολικά; και έτσι να’ναι, καλά έκανε!). Φοβήθηκε; Χτύπησε; Τρόμαξε; Δεν έχει σημασία. Του την πέταξαν;
Μερικοί λένε «έλα μωρέ, χιονοπόλεμος ήταν»! Μωρέ, τι μας λέτε; Αυτοί που το λένε δεν έχουν «φάει» χιονόμπαλα! Θέλετε να δοκιμάσετε; Είναι σκληρή σαν πέτρα, από τέτοιο ύψος και ταχύτητα! Σαν μεγάλη κοτρώνα είναι!
Το συμβάν το βλέπουν όλοι. Διαιτητής (αν όχι ο ίδιος, σίγουρα ο επόπτης ή ο τέταρτος) και οι κάμερες! Τσιμουδιά!
Στη συνέχεια της φάσης, έχει μπει ένας αστείος τύπος, πάνω στη γραμμή του πλαγίου, που φοράει διακριτικά «TV Crew» (!) (τηλεοπτικού συνεργείου;;;!) και την πέφτει στον Ιμπαγάσα! Τσιμουδιά! Παρεμβαίνουν οι ψυχραιμότεροι και τους χωρίζουν.
Στο καπάκι, ο Μετίν πιάνει (δύο φορές) τον Μιραλάς από το πρόσωπο (τη δεύτερη φαίνεται εμφανέστατα στην κάμερα) και τον προπηλακίζει! Τσιμουδιά από όλους.
Τα πνεύματα ηρεμούν με την επέμβαση του διαιτητή Σπάθα. Που συμβουλεύεται επόπτες και τέταρτο και αποφασίζει: Κίτρινη κάρτα στον Μιραλάς!!!!

Οι κρίσεις δικές σας και καθενός νοήμονος ανθρώπου!
Η Λάρισα δηλώνει ότι κάνει έρευνα για τον «μυστηριώδη» τύπο (tv crew) ώστε να τον εντοπίσει και να τον δώσει στις αρχές. Το ίδιο και για τον υπεύθυνο της ρίψης της χιονόμπαλας από την εξέδρα! Μακάρι να αληθεύει και να μην είναι στάχτη στα μάτια. Ο Πηλαδάκης έχει δείξει δείγματα ήθους και αξιοπρέπειας. Μακάρι να βρεθούν και να παραδοθούν στις αρχές. Θα του βγάλουμε το καπέλλο. Και μακάρι να τιμωρηθούν!
Ας γίνει επιτέλους η αρχή!

  
Όμως, πρέπει να ρωτήσουμε:
-        Το security υπήρχε και τι έκανε; Πώς πέρασε;
-        Η αστυνομία, υπήρχε και τι έκανε; Αφού δεν τον σταμάτησε το security, αυτοί τι κάνανε; Γιατί τον άφησαν; Γιατί δεν τον «μπουζουριάσανε»;;; Και έστω, δεν πρόλαβαν. Εκ των υστέρων; Αφού έκανε το επεισόδιο, πού πήγε; Δεν ξανανέβηκε στην εξέδρα. Ούτε χάθηκε από προσώπου γης! Γιατί δεν τον συνέλαβαν; Έστω... τον ψάχνουν;

Άλλο καυτό – και μόνιμο – ερώτημα:
Αν είχε μπει κάποιος στο Καραϊσκάκη και χτυπούσε παίκτες του αντιπάλου τι θα είχε γίνει; Επανάσταση! Από όλες τις ομάδες και όλες τις φυλλάδες!!!

Απορίες που περιμένουν απαντήσεις (αδίκως)...

Να σημειώσουμε και τα... πιο «ψιλά» γράμματα:
Επίθεση δέχτηκε και το πούλμαν του Ολυμπιακού.
Επίθεση δέχτηκε η αποστολή του Ολυμπιακού ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ !

Γι αυτά τι έγινε; Καμία σύλληψη μήπως;
Τι είπατε;

Και να κλείσουμε με τον Σπάθα. Το πέναλτι της Λάρισας που δεν έδωσε ας το εξηγήσει ο ίδιος. Εμείς θα ρωτήσουμε άλλο: Το δολοφονικό φάουλ στον Φουστέρ, δεν το είδε, επίσης; Κάρτες; Δεν είχε; Του είχαν τελειώσει; Ούτε κόκκινες, ούτε κίτρινες;;;

Κατά τα άλλα... οι πρασινοφυλλάδες μιλάνε για τον Ολυμπιακό που πέρασε με το... «Σπαθί» του από τη Λάρισα!

Ντροπή τους!

pasalimanius, 20.12.2010

2 σχόλια:

Σωστά όλα αυτά,όμως κι εμείς πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι είμαστε εμείς και όλοι οι άλλοι.

Δεν μπορεί να δίνεις το γήπεδό σου για να σώσει την Ευρώπη το αεκάκι και μετά να στη λέει ο κάθε Αγαμίδης, ούτε να χαρίζεις την ευρώπη στη Λάρισα και να σε προπολακίζουν οι Λαρισαίοι.

Γι αυτό από δω και πέρα χάρη σε κανένα και την τελευταία αγωνιστική να στείλουμε στη Φουτμπολ Λιγκ τα ταγάρια για να βάλουνε μυαλό

markonis speaking

Πες τα Πάνο!
Γι αυτό κι εμείς χαιρόμαστε όταν τα ταγάρια πάνε από το κακό στο χειρότερο!
Εκεί, εκεί, στη Γ' Εθνική!