Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Αμυντικός της χρονιάς ο Μέλμπεργκ


Αμυντικός της χρονιάς αναδείχθηκε στην Σουηδία ο Όλαφ Μέλμπεργκ. Μάλιστα ο Ράγκναρ Σίγκουρτσον με αφορμή την απώλεια του τίτλου του καλύτερου αμυντικού της σεζόν στην Σουηδία, μία διάκριση που αφορά παίκτες που αγωνίζονται στην συγκεκριμένη σκανδιναβική χώρα αλλά και Σουηδούς που παίζουν εκτός αυτής, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός διεθνής Ισλανδός αμυντικός της Γκέτεμποργκ έχασε τόνισε πως είναι τιμή γι' αυτόν να χάνει ένα βραβείο από έναν παίκτη του βεληνεκούς του Μέλμπεργκ.


Ο Όλαφ Μέλμπεργκ είναι ο παίκτης που πήρε τον τίτλο του κορυφαίου αμυντικού της χρονιάς στην Σουηδία. Η διάκριση αυτή αφορά παίκτες που αγωνίζονται στην συγκεκριμένη σκανδιναβική χώρα αλλά και Σουηδούς που παίζουν εκτός αυτής. Ο νεαρός διεθνής Ισλανδός αμυντικός της Γκέτεμποργκ τόνισε σχετικά: «Είμαι πολύ περήφανος που προτάθηκα για ένα τέτοιο βραβείο. Δεν είναι ντροπή να χάνεις από τον Μέλμπεργκ. Αντίθετα είναι τιμή», δήλωσε ο Ράγκναρ Σίγκουρτσον στο δίκτυο Visir.

Πέραν τούτου εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο Σίγκουρτσον δεν ήταν υποψήφιος για το γκολ της χρονιάς. Και αυτό γιατί είχε βάλει τέρμα με σούτ πίσω από το κέντρο στο 6-0 της Γκέτεμποργκ σε βάρος της Τζουγκάρντεν για το πρωτάθλημα της Σουηδίας.