Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Είσαι τρέλα...


2 σχόλια:

Kαλησπέρα ή μάλλον καλημέρα,
Παρακολουθώ το blog σου εδώ και λίγο καιρό. Πολύ καλή προσπάθεια!
Λοιπόν, μάγκα, οι ζελες έχουν όλο το διαιτητικό σπρώξιμο Χ5 φέτος. Βάλε σαν αυτό την Gebbel-ική μέθοδο από τις λεγόμενες ουδέτερες αθηλητικές εφημερίδες, και θα δείς τι εννοώ. Η "Sportday", η "Goalnews" και η Λαμπράκης Α.Ε. "Η Εξέδρα" έχουν ρίξει τόσο γλύψιμο που δεν περιγράφεται. Τρώνε οι ζέλες 3 γκολάκια από την Αtletico, μόκο όλες (οι εφημερίδες)....και καλά "η γιορτή του ποδοσφαίρου" ο αγώνας με το Ισπανικό μεγαθήριο. Φυσικά το οτί απέσπασε Χ το ΑΠΟΕΛ μέσα στην Ατλετικο και έχασε ευκαιρίες για γκολ, δεν μας λέει τίποτα, ε?

Επί της ουσίας τώρα, τον αγώνα της ζέλας με τον Πανιώνιο τον παρακολούθησα από την τηλεόραση. Είχε τύχει να είχα πάει στο περιβόητο τότε παιχνίδι πριν 13 χρόνια με τον Σπανέα στη Νέα Σμύρνη, μιας και ήμουνα κάτοικος Νεας Σμύρνης τότε. Ήταν τότε που το βαρύ όνομα του αμυντικόύ του Πανιωνίου (δεν ενθυμούμαι το όνομα του, δυστηχώς) ανέτρεψε τον Γου Χου Γεωργίαδη και η κουφάλα ο Σπανές έδωσε πέναλτυ. Το τι επακολούθησε μετά καλύτερα να μην στο περιγράψω, κατά την διάρκεια και μετά την λήξη του αγώνα έξω από το γήπεδο. Οι ζέλες είχαν κάνει το λάθος να έρθουν Νεα Σμύρνη και μετά το σφύριγμα της λήξης σε συνδυασμό της διαιτησίας του Σπανέα φάγαν τέτοιο ξύλο που φτάσαν στη Λεωφόρο Συγγρού γυμνοί.

Τα παιδία της Θυρας 7 στην εκπομπή τους την Δευτέρα είπαν οτί βιώνουμε μια νέα ΧΟΥΝΤΑ, και ε΄χουνε απόλυτο δίκιο. Ο Σισέ ήταν offside καραμπινάτο. Λίγο πιο offside να ήταν ακόμα και θα έβγαινε στις γραμμές του στ΄βιου και στην τάφρο του ΟΑΚΑ. Περιττό να πω οτί έπεσε σύρμα στο συνδρομητικό κανάλι, ΝΟVA, για την φάση να μην τη δώσουνε και όντως τυχαία κάπου, κάπως, χάθηκε η φάση. Που, στο ΟΑΚΑ??? Το οποίο ΟΑΚΑ είναι το ιδανικότερο για όλες τις λήψεις πλευρές. Και όταν σε μια φάση με την Καβάλα στην Καβάλα για λανθασμένη υπόδειξη offside του Λετο (της τρλοκοτσιδού), το συνδρομητικό...έπαιξε την φάση 4 φορές. Α, ρε, ξύλο που θέλετε.

"΄Ολοι μας και όλοι τους εναντίον", αυτή΄είναι η παρότρυνση μου φίλε. Συνέχισε την καλή δουλεια με το blog σου. Κοίταξε λίγο αυτή την πηγή.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=116504&ct=5&dt=21/11/1999

ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ,
costas-7-

Γειά σου φίλε Κώστα.
Καλώς ήλθες στο blog.