Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

To xρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος

Μη μου πείτε πως δεν το περιμένατε ; Αργά ή γρήγορα θα γινόταν.Ήταν το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος που ξεκίνησε από την πρώτη κιόλας αγωνιστική στο Καραϊσκάκη με το κανονικό γκολ του Ντιόγκο,που δεν μέτρησε,για να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα γεγονότα,μάρτυρες των οποίων γίναμε όλοι.
Το παράδοξο ήταν πως μέχρι σήμερα δεν τα είχαν καταφέρει,όμως ήταν σίγουρο ότι κάποτε θα τα κατάφερναν.
Ήρθε λοιπόν σήμερα,αυτός ο απίθανος βοηθός,να ακυρώσει το κανονικότατο γκολ με τις γρηές κι έτσι φτάσαμε να παίζουμε στην κόψη του ξυραφιού,με αποτέλεσμα να δεχτούμε την ισοφάριση στα χασομέρια.
Στην αντίπερα όχθη,είμαστε μάρτυρες των οργίων που γίνονται κάθε αγωνιστική,προκειμένου να νικήσει ο βάζελος.
Μέχρι λήψη από δορυφόρο επιστρατέψανε στην κρατική παναθηναϊκή εκπομπή,προκειμένου να δικαιολογήσουνε τα αδικαιολόγητα.
Για όλα τα παραπάνω υπεύθυνος είναι ο πρόεδρος,που για ανεξήγητους λόγους,όχι μόνο άφησε γυμνή την ομάδα από παίκτες,αλλά όπως φαίνεται,την άφησε εντελώς απροστάτευτη στις ορέξεις των πολυμετοχικών.
Ο κόμπος πια έφτασε στο χτένι.Εμείς είμαστε οπαδοί του ΘΡΥΛΟΥ και η κλάψα δεν μας αρμόζει.Πρέπει όμως αυτή ακριβώς τη στιγμή να πάρει ο κόσμος την κατάσταση στα χέρια του και να δώσει να καταλάβουν όλοι ότι δεν μπορούν να παίζουν με τον Ολυμπιακό.
Δεν θέλω γυρίσω κάποια χρόνια πίσω και να θυμηθώ τι έπαθε ο Ευθυμιάδης,όταν τόλμησε να δώσει το πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στο Βενετίδη,επειδή σε καμιά περίπτωση επικροτώ και δεν υπονοώ τη βία.
Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να καταλάβουν αυτοί που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και στην κορυφή βάζω τον πορόεδρό μας.
Δεν τρώμε κουτόχορτο και ούτε θα μπαλώσει την κατάσταση φέρνοντας κάποιο απόστρατο όνομα το Γενάρη.
Για να αντιστρέψει την κατάσταση πρέπει να περάσουμε στους 16 και φυσικά το Μάη να σηκώσουμε την κούπα.
Αν δεν μπορεί ας πάει στο καλό.