Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

+10 και Πρωταθλητές

19.2.2011 - "Γ.Καραϊσκάκης"
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1

Όχι, δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε!
Όχι, δεν είδαμε το θεαματικό σκορ που θέλαμε!
Όχι, δεν συντρίψαμε τον βάζελο!
Όχι, δεν τους πατήσαμε!
Όχι, δεν τους ξεφτιλίσαμε όπως τους άξιζε!
Όχι, δεν τους κόψαμε τον "τσαμπουκά"!
Όχι, δεν τους δείξαμε τα δικά μας, αληθινά "καρύδια"!
Όχι, δεν τους βουλώσαμε μια και καλή το στόμα!

Δεν ήμασταν καλύτεροι. Ο βάζελος το ήθελε περισσότερο (γιατί ήταν και ζήτημα ζωής ή θανάτου γι αυτόν) και έπαιξε πιο παθιασμένα και πιο οργανωμένα.

Ο Ολυμπιακός ήταν από μέτριος έως κακός. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχτηκε και αξιόλογο ποδόσφαιρο, μια και οι συνεχείς διακοπές από τα καπνογόνα και τις κροτίδες έκοβαν συνεχώς το ρυθμό (που ο Ολυμπιακός τον χρειαζόταν) και ο Καλόπουλος δεν άφηνε να εξελιχθεί το ματς σφυρίζοντας συνεχώς φάουλ...

Αν και είχε κατοχή ο Ολυμπιακός, δεν έκανε τα γκολ που θα έπρεπε και περιμέναμε, ούτε καν αρκετές σοβαρές φάσεις. Ισορροπημένο και αδιάφορο ημίχρονο.
Στο β' ημίχρονο η εικόνα άλλαξε. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και ο Ολυμπιακός τον άφησε να αλωνίζει και να φαίνεται ακόμα καλύτερος.

Έκανε και γκολ που δεν μέτρησε σαν οφσάϊντ (ίσως ελέγχεται) και κάναμε το γκολ της νίκης στο 90+ (που ίσως, επίσης, ελέγχεται). Δεν έχει όμως καμία σημασία...

Όπως και στο πρώτο γύρο, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη αλλά έχασε 2-1 μέσα στο ΟΑΚΑ...
έτσι και σήμερα, ο  Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και ίσως άξιζε και τη νίκη, αλλά έχασε επίσης με 2-1.
Έτσι είναι αυτά! Δανεικά!



Ο Ολυμπιακός είναι πλέον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2010-2011 και....

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Υ.Γ.1  Ναι, Καλόπουλος και επόπτες αδίκησαν τον Παναθηναϊκό. Θα μπορούσε αν ήταν αλλοιώς τα σφυρίγματα, το σκορ να ήταν 1-2. Και όμως, στην πλήρη διάρκεια του αγώνα, εκεί που τα σφυρίγματα δεν βγάζουν μάτι, ο Καλόπουλος σφύριζε πράσινα! Ό,τι μπορούσε έδινε, κάπου "μοιρασμένα", κάπου "με το βαμβάκι", κάπου λίγο πράσινα τα κουκούτσια. Μέχρι που απέβαλε και τον Τοροσίδη στο θέατρο του Λέτο (αντί να δώσει κόκκινη στον Λέτο και κίτρινη στον Τοροσίδη ή έστω κόκκινη και στους δύο).
Υ.Γ.2   Ο Λέτο είναι μεγάλος πουστράκος! Το γιατί, ήταν οφθαλμοφανές και σήμερα.
Υ.Γ.3   Όχι, σήμερα δεν τον πυροβόλησαν με οπλοπολυβόλο τον Τζόρβα!