Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Πάνε για Πράσινο Πραξικόπημα!

22.2.2011
Συνεχίζεται αμείωτη η πράσινη λύσσα... 
Θέλουν να κάνουν "Πράσινο Πραξικόπημα"!

Θέλουν να ρίξουν τον Μαρινάκη από τα θεσμικά του αξιώματα, να πληγώσουν τον Ολυμπιακό και να απαξιώσουν τον Πρόεδρό του. Να κάνουν όσο περισσότερη ζημιά γίνεται στον μισητό εχθρό (εραστή) τους. Για να καλύψουν τη δική τους ανυπαρξία (διοικητική και αγωνιστική). Να καλύψουν τη δική τους γύμνια και ξεφτίλα.

Ήδη, από το ίδιο το βράδυ του Σαββατιάτικου ντέρμπι άρχισαν να ακούγονται οι κραυγές τους και οι σκέψεις τους για το τι θέλουν να κάνουν.
Ας συνοψίσουμε εδώ όσα έχουν ακουστεί ότι θέλουν να κάνουν ή έκαναν ήδη:
  • Ζητούν από τις αρχές (ΕΠΟ) να ακυρώσει το Πρωτάθλημα (;!)  σαν αλοιωμένο και κάλπικο (!!!)
  • Κάνουν πρόταση μομφής κατά του Μαρινάκη ώστε να καθαιρεθεί από το αξίωμά του (αυτό του Προέδρου της SuperLeague) και ακόμα και να τον απομακρύνουν από τα ελληνικά γήπεδα (!) 
  • Απειλούν με αποχώρησή τους από το Πρωτάθλημα (;!)
    (ποιον θα βλάψουν;) Στο καλό και τα σκυλιά δεμένα! 
  • Απευθύνονται στην ΕΠΟ (Πιλάβιο) για να επέμβει δραστικά. Θέλουν να θέσουν το θέμα (μέσω ΕΠΟ-Πιλάβιου) στην UEFA (Πλατινί) και ο τελευταίος θα έρθει να "καθαρίσει" το Ελληνικό πρωτάθλημα!!! (Πλατινί, αν θες να έρθεις για καθαριότητα, να 'ρθεις, αλλά να διαβάσεις και να μελετήσεις τη βρώμα εδώ και δεκαετίες, όχι μόνο για τα προχτεσινά! Και θυμήσου: Να πάρεις πολύ σαπούνι μαζί σου γιατί έχεις βρωμιές δεκαετιών να καθαρίσεις!)
  • ο "αηδιασμένος" Σισέ (την ίδια ώρα που θέλει να φύγει από την Ελλάδα) σκέφτεται να κάνει μηνύσεις (σε Μαρινάκη και όπου αλλού...)
  • Σισέ και οι άλλοι αλήτες-μαυρούκοι κάνουν δηλώσεις και δίνουν συνεντεύξεις στα Διεθνή μέσα, εφημερίδες (Εκίπ) κι από δω κι από κεί αμαυρώνοντας το όνομα του Ολυμπιακού και του ποδοσφαίρου μας γενικότερα
    (όχι ότι το ποδόσφαιρό μας δεν είναι αμαυρωμένο και βρώμικο, και ότι τυγχάνει κάποιας υπόληψης στο εξωτερικό - αλλά όχι με τον τρόπο που το παρουσιάζουν αυτοί, ρίχνοντας όλο το μίσος και το φθόνο και το ψέμα τους πάνω στον Ολυμπιακό!)
    (Απορία: ο Γκοβού λέει στην Εκίπ ότι δεν του επιτρέπεται να μπεκρουλιάζει;)
  • Μαζεύονται και πανηγυρίζουν και αποθεώνουν τους παίκτες τους, αποκαλώντας τους "Πρωταθλητές"!
    (καλά, στα όνειρά του, ο καθένας βλέπει τον εαυτό του Πρωταθλητή! αλλά στο τέλος - στον ξύπνιο τους - άλλος σηκώνει τις κούπες!)
Τα πράσινα πρωτοσέλιδα (και από κοντά και τα τσιράκια τους, τα κίτρινα) συνεχίζουν να βομβαρδίζουν με ψέματα, αίσχη, προκλήσεις, ύβρεις, χυδαιότητες και υπερβολές! Δυναμιτίζουν, παθιάζουν, ρίχνουν λάδι στη φωτιά της μπερδεμένης ψυχής του κάθε πικραμένου βαζελάκου. Δημιουργούν ένα κλίμα και καλά "ντροπής και αηδίας", αυτής της ντροπής και αηδίας που οι ίδιοι τόσα χρόνια χτίζουν και στηρίζουν ανελειπώς...


Τα τρία ερυθρόλευκα πρωτοσέλιδα συνεχίζουν να λένε την αλήθεια, κόντρα σε όλους τους "αντικειμενικούς"...



Σημείωση:
Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, χτες Δευτέρα 21/2/11 εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας "Λάθος μου, Συγγνώμη" αναφερόμενος στις αρχικές δηλώσεις του το Σάββατο το βράδυ μετά το ντέρμπι, που έγιναν εν θερμώ και χωρίς να έχει γίνει γνώστης όλων των γεγονότων.
Σε αυτή την παλικαρίσια δήλωση-συγγνώμη στέκονται τα πρωτοσέλιδα.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης Μαρινάκη:
«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό δεν κρύφτηκα ποτέ.Στις δύσκολες στιγμές της ομάδας μας, ήμουν, είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή. Ο στόχος μου ήταν και παραμένει διπλός,να επανέλθει ο Ολυμπιακός στην κορυφή και να επιλυθούν προβλήματα που επί δεκαετίες μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν 6 μήνες μόλις μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, να επιχειρούν κάποιοι να μου χρεώσουν όλα τα κακώς κείμενα.
Το Σάββατο το βράδυ αμέσως μετα την λήξη του αγώνα κατέβηκα στα αποδυτήρια να συγχαρώ την ομάδα μου. Στην συνέχεια έκανα δηλώσεις, οι οποίες έγιναν κάτω απο έντονη συναισθηματική φόρτιση και χωρίς να έχω  ακόμη πλήρη εικόνα, κακώς, για το τι συνέβει μετά την λήξη του αγώνα.
Οι δηλώσεις μου αυτές ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ. Οπως έκανα μέχρι τώρα αναλαμβάνω τις ατομικές μου ευθύνες. Καλώ άμεσα τον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού σε συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε και να βρούμε κοινά σημεία ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, και να προβούμε σε κοινή ανακοίνωση».