Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Η αλήθεια για το ντέρμπι... Ποιος έκανε τα επεισόδια;;;

Επιτέλους, περιμέναμε μέχρι τη Δευτέρα (21/2) για να γραφτεί και να ακουστεί η αλήθεια...

Τα πρωτοσέλιδα των "ΦΩΣ", "Πρωταθλητής" και "Γαύρος" έγραψαν όσαν δεν είπαν και δεν έγραψαν όλοι οι "αντικειμενικοί"... και η εκπομπή της Θύρας 7 έδειξε όλα τα πλάνα που ξέχασε να ξαναδείξει και να καταδείξει η ΝΕΤ και να αναφερθούν όλοι οι "έγκριτοι"...
Βλέπουμε επιτέλους να γράφεται και να αποδεικνύεται με φωτογραφίες και βίντεο ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!
Ότι δεν κτύπησαν κανένα παίκτη του Παναθηναϊκού! Δεν προκύπτει από καμμία φωτογραφία και κανένα τηλεοπτικό πλάνο.
Ναι, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μόνο για να πανηγυρίσουν.
Αντιθέτως, ό,τιδήποτε έγινε, έγινε ΕΠΕΙΔΗ οι παίκτες του Παναθηναϊκού προκάλεσαν και ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ! Και αν είναι κάποιοι που χτυπάνε κάποιους, αυτοί είναι οι βάζελοι παίκτες που χτυπάνε τους λίγους οπαδούς γύρω τους!
Οι εικόνες είναι αδιάψευστος μάρτυρας!

Βλέπουμε λοιπόν ότι:
- κανένας παίκτης του Παναθηναϊκού δεν χτυπήθηκε από οπαδό του Ολυμπιακού
- ο Καντέ κι ο Σισέ κλωτσάνε και χτυπούν ξεκάθαρα δεξιά κι αριστερά τους
- ο Τζόρβας κυριολεκτικά κάθεται και περιμένει να του την πέσουν και με την πρώτη ευκαιρία αρχίζει να χτυπάει
- οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τρέχουν αμέσως με το σφύριγμα της λήξης προς τα αποδυτήρια (όπως είναι λογικό και όπως συνηθίζεται) αλλά παραμένουν στον αγωνιστικό χώρο, παρότι μπαίνουν μέσα οπαδοί του Ολυμπιακού (!) και αργά αργά κατευθύνονται προς τη φυσούνα για να τους δοθεί η ευκαιρία να έρθουν κοντά και σε απόσταση βολής για να προκαλέσουν και να "βρεθούν θύματα"!
- οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσπαθούν να προστατέψουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού και να τους οδηγήσουν στη φυσούνα
- οι Παναθηναϊκοί αντί να επωφεληθούν την ευκαιρία και να φύγουν καλυμένοι, ψάχνουν να κλωτσήσουν από δω κι εκεί για να ΔΕΧΤΟΥΝ επίθεση!!!

Η εκπομπή "ΘΥΡΑ 7" τα δείχνει όλα καρέ-καρέ!
Όπως επίσης δείχνει και όλες τις επίμαχες φάσεις που συζητήθηκαν ελάχιστα ή πέρασαν στο "ντούκου"!
Και όλα τα ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ που αποδεικνύουν αυτό που είπαμε κι εμείς από την πρώτη στιγμή: ότι ο Καλόπουλος σφύριζε "πράσινα" σε όλη τη διάρκεια του αγώνα!

Αξίζει να την δείτε!
Εκπομπή "ΘΥΡΑ 7" 21.2.2011 - Α' μέρος
Εκπομπή "ΘΥΡΑ 7" 21.2.2011 - Β' μέρος
Εκπομπή "ΘΥΡΑ 7" 21.2.2011 - Γ' μέρος

Δείτε και ένα άλλο πολύ καλό βίντεο, από τον toure7, με τον ειρωνικό τίτλο "OΣΦΠ-ΠΑΟ 2-1 - ΣΦΑΓΗ 2011" που δείχνει φάση-φάση και αναλύει όλα τα "λάθη" του Καλόπουλου και όλες τις αδικίες κατά του Ολυμπιακού. Αποδεικνύει πως ο Ολυμπιακός είναι ο αδικημένος από τη διαιτησία Καλόπουλου!

Τέλος τα σημερινά πρωτοσέλιδα, που επίσης ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ την αλήθεια και δείχνουν με φωτογραφίες ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ !