Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Γκέλα για γέλια ο μασκαράς "πρωταθλητής"!

26.2.2011
Νέα γκέλα του βάζελου

Απόκριες έχουμε. Και τα βαζέλια ντύθηκαν μασκαράδες. Είπαν να φορέσουν το κοστούμι του "Πρωταθλητή" (που μόνο τις απόκριες το φοράνε) και πήγαν στο ΟΑΚΑ να το γλεντήσουν!

Ξεκίνησαν με πανηγύρια! Φώναξαν στους παίκτες "Να'τοι να'τοι οι Πρωταθλητές!", τους έβαλαν να κάνουν το γύρο του θριάμβου (!), τους απωθέωσαν και ανάρτησαν χυδαία πανό εναντίον όλων (Μαρινάκη, ΚΕΔ, ΕΠΟ, Πιλάβιου, ΜΜΕ).

Τα βαζελάκια τα έχουν με όλους και με όλα!
Όλοι τους φταίνε! Εκτός από τα άθλια μούτρα τους και την ακόμα πιο άθλια ομάδα τους!

Και το παιχνίδι άρχισε. Ο Ατρόμητος έπρεπε να νικήσει, αλλά ο διαιτητής του στέρησε καραμπινάτο πέναλτι και τη νίκη! 1-1.
Στην ουσία έχασε μέσα στο σπίτι του ο βάζελος!
Δεν πειράζει, όμως. Τα βαζελάκια πανηγυρίζουν ακόμα! Ε, απόκριες είναι!

Η ομάδα τους να ξεφτιλίζεται από μια μικρή ομάδα όπως ο Ατρόμητος μέσα στο σπίτι τους και αυτοί ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΝ τα χάλια που διαδραματίζονταν μπροστά τους.
Αντί γι αυτό, είχαν το νου τους να διαμαρτύρονται με συνθήματα και ύβρεις για τον Ολυμπιακό και το ματς της περασμένης βδομάδας!!!
Ε, τι άλλο θα δούμε από αυτούς;;;

Y.Γ.  Ο Φερέϊρα, στην συνέντευξη τύπου, μίλησε περίπου μισή ώρα. Για την ταμπακέρα δεν είπε τίποτα. Το μισό μίλησε για τον εαυτό του (μια μαλακισμένη κλάψα-ψυχανάλυση) και το υπόλοιπο μισό μίλησε για... το Καραϊσκάκη και την περασμένη βδομάδα!!! Μπήκε στο πνεύμα κι αυτός! Κλάψε-κλάψε, ρίξε λάσπη και μίσος και γίνεσαι αρεστός στα βαζελάκια!


ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ 27.2.11
Τα πράσινα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (27/2) δεν μιλάνε καθόλου για το σκορ και τη γκέλα! Πανηγυρίζουν "το πρωτάθλημα που πήρανε", μιλάνε για την "Οργή του λαού" και... βρίζουν ακόμα τον Ολυμπιακό! Αν δεν είναι αυτό το άκρο άωτο της κατάντιας, τότε ποιο είναι;;;