Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Η εκδίκαση και οι ποινές στον Ολυμπιακό

25.2.2011
Εκδικάστηκε το κατηγορητήριο εναντίον του Ολυμπιακού και των ανθρώπων του.

- Με 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 140.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός (τα επεισόδια χαρακτηρίστηκαν "εκτεταμένα").
- Με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 2 μήνες η ποινή στον Τάσο Μητρόπουλο.

Θεωρούμε τις ποινές βαρύτατες, καθώς οι πράσινοι (με μεγάλη μαεστρία - προφεσόροι στην προπαγάνδα και σε τέτοιου είδους μεθοδεύσεις) προκάλεσαν τα επεισόδια και ο Ολυμπιακός την πληρώνει.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο...

"Eπιβάλει: 
Ι) στην εγκαλουμένη ΠΑΕ την χρηματική ποινή των 140.000 ευρώ και τη διεξαγωγή ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές κατά πλειοψηφία,
ΙΙ) στον β' εγκαλούμενο Π. Μαρινάκη  (μασέρ) την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους  για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και την χρηματική ποινή των 15.000 ευρώ,
ΙΙΙ) στον γ' εγκαλούμενο Τ. Μητρόπουλο την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους  για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και την χρηματική ποινή των 15.000 ευρώ".
 ( Αναλυτικά η απόφαση )

Και δεν φτάνει αυτό!
Αλλά...
ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΕΣΗ!

Η πράσινη παράγκα, το πράσινο κράτος και παρακράτος, δεν ικανοποιήθηκε με τις ποινές που επεβλήθησαν και ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ αθλητικό εισαγγελέα και ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΕΣΗ κατά των πρωτόδικων ποινών - γιατί τις θεωρούν "ελαφριές" - επιδιώκοντας ακόμα μεγαλύτερες ποινές για τον Ολυμπιακό και τους ανθρώπους του!!!
Διαβάστε εδώ!


Υ.Γ. Η εκδίκαση εναντίον του Β. Μαρινάκη θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, καθώς δεν κλήθηκε για απολογία από τον τακτικό αθλητικό δικαστή, παρά παραπέμπεται στην ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της ΕΠΟ.