Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Πήρε φόρα και θα τους ... όλους!

Πήρε φόρα ο... "τρομοκράτης" και θα τους... τρομοκρατήσει όλους!
Στη χτεσινή προπόνηση (2/1/11) κόντεψε να δείρει τον Χιμένεθ!

(SportDay 3.1.11, μόνο η SportDay αποκάλυψε το θέμα!)


Ε, φυσικό είναι. Ο βάζελος είχε τον Έκι του, που έδερνε ένα παίχτη την βδομάδα! Να μην έχει και το αεκάκι το δικό της; Έχει δείρει τη μισή ομάδα μέχρι τώρα... Έκι δεν είναι, αλλά καλά τα καταφέρνει κι αυτός!


Υ.Γ.1 Υπάρχουν βέβαια και οι φήμες ότι το επεισόδιο προκλήθηκε "σικέ" (στημένο) για να βρουν αφορμή να τον διώξουν και να μη του δώσουν τα λεφτά που ζητάει για το συμβόλαιό του ή την αποπληρωμή του (γιατί κοστίζει πολλά και του αεκακίου η τσέπη δε βαστάει...)


Y.Γ.2 Eυχαριστούμε τον φίλο piraxtiri7 για το μοντάζ που μας έστειλε.


Το αληθινό πρωτοσέλιδο της SportDay της 3.1.11, εδώ.

Το πλήρες ρεπορτάζ της SportDay, για το επεισόδιο:

Η Sportday αποκαλύπτει τους «καυτούς» διαλόγους:

«Παίζουμε όπως προπονούμαστε. Για αυτό οι προπονήσεις πρέπει να έχουν ένταση και να μη χαλαρώνεται ποτέ. Γιατί αυτή η νοοτροπία περνάει μετά και στους αγώνες και εκεί τη χαλάρωση και την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης για κάποια λεπτά μπορεί να τις πληρώσεις. Το ματς με την Κέρκυρα δεν θα είναι εύκολο. Δεν πρέπει να το αντιμετωπίσουμε πιστεύοντας ότι θα κερδίσουμε χωρίς να προσπαθήσουμε. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει κούραση από τις σκληρές προπονήσεις των τελευταίων ημερών, αλλά έπρεπε να ακολουθήσουμε αυτό το πρόγραμμα για να επανέλθουμε σε φυσική κατάσταση.

Από σήμερα κιόλας το πρόγραμμα είναι λιγότερο δυνατό κι έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι το παιχνίδι της Τετάρτης. Επί μια ώρα δουλεύαμε σε υψηλή ένταση, αλλά στο τέλος στα δέκα λεπτά που παίξαμε δίτερμα, κάποιοι χαλάρωσαν. Σας λέω συνέχεια να είστε πιεστικοί και ειδικά μπροστά ο Μπλάνκο, ο Τζιμπούρ και ο Σκόκο δεν πίεζαν όσο έπρεπε, δεν έτρεχαν», είπε αρχικά ο Χιμένεθ, λόγια που προκάλεσαν την αντίδραση του Τζιμπούρ:

«Γιατί δεν με πιάνεις στο τέλος να μου τα πεις πρόσωπο με πρόσωπο και μου το λες μπροστά στους συμπαίκτες μου; Γιατί με κατηγορείς μπροστά τους και φαίνομαι εγώ ο κακός; Αν δεν με σέβεσαι εσύ, δεν σε σέβομαι και εγώ"»

Ο Χιμένεθ πέρασε στην αντεπίθεση: «Πολλά λες, λίγα κάνεις. Αύριο να μην έρθεις για προπόνηση. Θα μιλήσεις με τον πρόεδρο».

«Εγώ θα έρθω. Έχω συμβόλαιο. Θα έρθω και διώξε αν δεν με θες», ανταπάντησε ο αλγερινός.

«Σου λέω να μην έρθεις. Εδώ θα υπάρχει πειθαρχεία. Θα ακούς τι σου λέω» απάντησε ο Χιμένεθ.

Τα αίματα , με τον Τζιμπούρ να προκαλεί τον προπονητή του: «Αν είσαι άντρας, έλα έξω να τα πούμε οι δυο μας", φέρεται να είπε κάνοντας κίνηση προς το μέρος του ισπανού τεχνικού, με τους Δέλλα και Λυμπερόπουλο μα τον συγκρατούν.