Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ο Μήτρογλου στον Πανιώνιο (και άλλα μεταγραφικά)

Τις τελευταίες μέρες, με τον Μήτρογλου να ΑΡΝΕΙΤΑΙ να πάει στον Πανιώνιο, έδειχνε να "σκαλώνει" και η μεταγραφή του Κουμορτζί.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε καταλάβει και εντελώς αν ο Μήτρογλου έπρεπε να πάει στον Πανιώνιο για να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Κουμορτζί, ή αν έτσι κι αλλοιώς ήταν "οφειλή" προς τον Πανιώνιο, σαν έμψυχο αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Μανιάτη (έχουμε ακούσει όλες τις απόψεις)...

Την Τρίτη το πρωί ο Μαρινάκης κάλεσε τον Μήτρογλου στο γραφείο του να συζητήσουν (και να τον πείσει) να πάει στον Πανιώνιο.
Και συζήτησαν. Και τον... ΕΠΕΙΣΕ! (έπαιζε καμία άλλη πιθανότητα;)

Το απόγευμα ο Μήτρογλου υπέγραψε και το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο.

Και τώρα τι γίνεται, με τις άλλες μεταγραφές;

ΚΟΥΜΟΡΤΖΙ: Κανένα νεότερο. Ο παίκτης δηλώνει έτοιμος να έρθει στον Ολυμπιακό και θέλει μάλιστα να μιλήσει και ο ίδιος με τους "Πάνθηρες" προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα! (πρωτότυπο!).

ΧΑΒΙΤΟ: Πόλεμος δηλώσεων και κατηγοριών έχει ξεσπάσει μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την (ήπια και ήσυχη) στάση του Άρη σχετικά με τη σφαγή του από τον Σταθόπουλο για χάρη του Παναθηναϊκού. Στάση που (τουλάχιστον από την πλευρά του Ολυμπιακού) κρίνεται σαν κατακριτέα αν όχι ύποπτη. Με λίγα λόγια ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται με το σκεπτικό "Σας σφάξανε πέρυσι για τον βάζελο, μιλιά! Σας σφάξανε στον Α' γύρο φέτος για τον βάζελο, μιλιά! Σας σφάζουν τρίτη συνεχόμενη φορά προχτές για τον βάζελο, μιλιά!" (μόνο κάτι εφημερίδες τα έγραψαν). Ο Ολυμπιακός φαίνεται να τα "έχει πάρει" με την διοίκηση (και πρώην: Κόντης) του Άρη. Με όλα αυτά, έμεινε στην άκρη η υπόθεση Χαβίτο, που δεν συζητιέται, δεν προχωράει - αν δεν έχει ήδη χαλάσει οριστικά.

Την ίδια στιγμή, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού (ακούγεται ότι) στρέφεται αλλού:
Γεωργιάδης και Ανάκογλου (του Πανσερραϊκού) αναφέρονται στα πρωτοσέλιδα σαν οι νέοι στόχοι του Ολυμπιακού - και μάλιστα πολύ σύντομα.

Κι ο Βέλλιος; Ο Βέλλιος ακούγεται ότι έχει ξεχαστεί ("τσάκισε") οριστικά.

Βαλβέρδε και Μαρινάκης μας έχουν μπερδέψει πολύ. Αλλά τους έχουμε εμπιστοσύνη. Αυτοί έχουν και το μαχαίρι και το καρπούζι. Αυτοί, ξέρουν!

Να και μια ματιά, σχετικά με όλα αυτά τα μεταγραφολογικά, στα εξώφυλλα της Τετάρτης 12.1.11: