Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

"Χάλασαν" οι μεταγραφές Κουμορτζί & Χαβίτο;

Τι γίνεται με τους Κουμορτζί και Χαβίτο;

Από το Σάββατο φαίνονταν τελειωμένες οι δύο μεταγραφές! Είχαν βγει τέτοιες ειδήσεις, πως είναι "κλεισμένοι" και οι δύο. Έμεναν μόνο οι υπογραφές, "πολύ σύντομα" (ειδικά του Κουμορτζί, που ήταν "τελειωμένη" από μεσοβδόμαδα).

Και οι τρεις ερυθρόλευκες εφημερίδες της Κυριακής (9/1/11) είχαν στο πρωτοσέλιδό τους τον Χαβίτο "κλεισμένο"! Ο παίκτης μάλιστα είχε κάνει και δηλώσεις!

Την Δευτέρα το θέμα και των δύο "παγώνει".
Ακούμε στο ραδιόφωνο ότι ο Άρης έκανε αντιπρόταση στο Χαβίτο να μείνει (πρόταση για νέο συμβόλαιο/αποδοχές). Και ότι περιμένουν από τον παίκτη να απαντήσει.

Για τον Κουμορτζί σιωπή. Για την ακρίβεια, ακούμε "χάνεται". Κι όμως, ήταν σίγουρος και "θα υπέγραφε μέχρι μεσοβδόμαδα"!

Τρίτη (σήμερα) πρωί βλέπουμε πρωτοσέλιδα να λένε "Ο Μαρινάκης "παγώνει" την μεταγραφή του Κουμορτζί"! Επίσης την Τρίτη (σήμερα) ακούμε ξανά ότι ο Μήτρογλου ΑΡΝΕΙΤΑΙ να πάει στον Πανιώνιο. Προφανώς αυτή είναι η αιτία. Ο Πανιώνιος περιμένει τα έμψυχα ανταλλάγματα για τη μεταγραφή του Μανιάτη (ή και του Κουμορτζί; ή και για τους δύο; κι εμείς έχουμε μπερδευτεί!).

Το σίγουρο είναι ότι ο Μήτρογλου "δεν πάει" Πανιώνιο και ο Κουμορτζί δεν έρχεται στον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον όχι αυτή τη στιγμή.

Από την άλλη ο Χαβίτο χάνεται από τα πρωτοσέλιδα.

Την ίδια στιγμή ακούμε και διαβάζουμε ότι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού (Μαρινάκη) στρέφεται ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ νεαρούς παίκτες (πολλά και διάφορα ονόματα με κύρια εκείνα των Γεωργιάδη και Ανάκογλου του Πανσερραϊκού).

Και με τον Βέλλιο... ησυχία!

Κι εμείς αναμένουμε στο ακουστικό μας!...