Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Στον ΠΑΟ, είναι καλοί στο... ξύλο! Σε τίποτα άλλο.

Την 1η Δεκέμβρη 2010, ο Λέτο με τον Καραγκούνη παίξανε ξύλο (αντί μπάλα).


Οι ίδιοι παίκτες, Λέτο και Καραγκούνης, είχαν ξαναπλακωθεί πέρυσι τον Φλεβάρη (14.2.2010) - ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου! Αυτοί οι δύο... αγαπιούνται! Δε μου το βγάζετε απ' το μυαλό!

Πριν λίγες μέρες (την Κυριακή 9/1, μετά το παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ), Λέτο και Κατσουράνης (ωχ! μπήκε "τρίτος" ανάμεσα στο αγαπημένο ζευγάρι;) είχαν φραστικό επεισόδιο, αλλά μπήκαν ανάμεσά τους οι πιο ψύχραιμοι και τους... πρόλαβαν!

Χτες, Τρίτη, στην προπόνηση, είχαμε τα ίδια. Αυτή τη φορά, είχαν θερμό επεισόδιο ο Πλεσί με τον Χριστοδουλόπουλο. Ήρθαν στα χέρια! Τους χώρισαν οι άλλοι και λίγο αργότερα, στα αποδυτήρια, ο Γάλλος επιτέθηκε ξανά και κλώτσησε τον Έλληνα με τις τάπες στον μηρό!


Στον βάζελο, Ξένοι - Έλληνες, σημειώσατε: 1
(για να μη μιλήσουμε για τον "πολυνίκη" του μποξ, Έκι Γκονζάλες...)

Μα, δίκιο έχουν τα παιδιά. Μπάλα δεν ξέρουν να παίζουν. Γιατί να μη δοκιμάσουν την τύχη τους σε άλλα αθλήματα, όπως, ας πούμε, το kickboxing ;;;

Με την ευκαιρία της τελευταίας... κλωτσοπατινάδας, το Sarotiko έγραψε ένα πολύ όμορφο άρθρο. Μια ανασκόπηση για το "Ρινγκ της Παιανίας" (όπως εύστοχα το αποκαλεί) τα τελευταία 10 χρόνια!
Απολαύστε το εδώ: Δέκα χρόνια... ξύλο στην Παιανία!