Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Στον Ολυμπιακό ο Χαβίτο!

O Φρανθίσκο Χαβιέ Περάλ Περιάντε (Francisco Javier Peral Periante), χαϊδευτικά "Χαβίτο", ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Άρη, ανήκει από σήμερα στον Ολυμπιακό!
(λεπτομέρειες δεν γνωρίζουμε ακόμα. Χτες έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη, σήμερα ανακοινώθηκε ότι πάει Ισπανία, σήμερα μάθαμε και ότι ανήκει στον Ολυμπιακό! Και εμείς έχουμε μπερδευτεί λιγάκι...)


Σε ανύποπτο χρόνο γίνανε όλα!

Ο Μαρινάκης θα τους (μας) τρελάνει όλους. Έχει πει τόσες (πόσες, αλήθεια;) φορές "δεν θα κάνουμε άλλες μεταγραφές", "τέρμα οι μεταγραφές", "ολοκληρώσαμε τις μεταγραφές, θα αποκτήσουμε ίσως τον Φορτούνη" κ.ο.κ.....
Και κάθε τόσο, τσουπ, χτυπάει κι ένα παίκτη ακόμα!

Μετά τον Μανιάτη, τέλος (υποτίθεται). Κι όμως, παίρνει ό,τι κινείται και "παίζει"!
Και μας έχει τρελάνει. Και πιο πολύ έχει τρελάνεις τους... άλλους. Που ζηλεύουν και έχουν σκάσει από το κακό τους και λυσσάνε σε εφημερίδες και ραδιόφωνα με ό,τι κακόπιστο και εμετικό μπορεί να βάλει ο νους! Γιατί; Γιατί είναι υπό διάλυση. Γιατί δεν έχουν λεφτά. Γιατί δεν έχουν Πρόεδρο. Γιατί δεν κάνουν και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν ότι (τους) κάνει ο Μαρινάκης!

Και τους έχει τρελάνει, κυριολεκτικά!

Έτσι και τώρα. Ο Χαβίτο ήταν... ξεχασμένος! Μετά από σχεδόν μήνα που ήταν "κοντά στον Ολυμπιακό" και που η μεταγραφή του (υπογραφή συμβολαίου) ήταν "υπόθεση λίγων ωρών ή το πολύ ημερών"... ξεχάστηκε. Νομίσαμε (έτσι έδειχναν όλα) ότι κάτι στράβωσε. Μια η τεταμένη ατμόσφαιρα (εκείνων των ημερών με τη  διοίκηση του Άρη), μια το ένα, μια το άλλο... ξεγράψαμε κι εμείς τον Χαβίτο.

Χτες μάθαμε ότι οριστικά ο Χαβίτο αποδεσμεύεται από τον Άρη και πάει στην Ισπανία. Ήταν επιθυμία του να παίξει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ακούστηκε η οριστικοποίηση της μετακίνησής του στην Λα Κορούνια., τουλάχιστον για τους 6 μήνες μέχρι το καλοκαίρι.

Aκόμα και μέχρι χτες, ο Ολυμπιακός "έκανε την πάπια":
"Καλά θα κάνει ο Χαβίτο να πάει στην Ισπανία" και "ο Χαβίτο ανήκει στον Άρη και ο Άρης μπορεί να τον κάνει ό,τι θέλει" κλπ τέτοια... "κουφά"!
(διαβάστε το πλήρες άρθρο, από το sport24.gr)
Με λίγα λόγια, ΧΤΕΣ έλεγε ο Ολυμπιακός: "εμείς δεν ξέρουμε τίποτα", "ο παίκτης είναι του Άρη", "καμία σχέση με τον Ολυμπιακό", "ο Άρης είναι εκείνος που δίνει δανεικό τον παίκτη στη Λα Κορούνια" και τέτοια... (παρά μόνο αφήνεται να υποβόσκει κάποιο... ενδιαφέρον για τον παίκτη).


Και σήμερα...;
Σήμερα μαθαίνουμε ότι... ο Χαβίτο έχει κλείσει (υπέγραψε; συμφώνησε;) και ανήκει επίσημα στον Ολυμπιακό! Παρ' όλα αυτά, θα πάει κανονικά "δανεικός" στην Λα Κορούνια, έως ότου επιστρέψει και ενταχθεί την 1η Ιουλίου 2011 στο ρόστερ του Ολυμπιακού!

Και κουφαθήκαμε όλοι μας!

Ποιος τελικά δίνει δανεικό τον παίκτη; Ο Άρης ή ο Ολυμπιακός; θα σας γελάσουμε!

Πάντως, το όλο σκηνικό αποτελεί άλλη μια επιτυχία του Μαρινάκη.
Άσχετα από το αν πιστεύουμε ή όχι στην αξία του Χαβίτο, από το αν είναι καλή ή αναγκαία η μεταγραφή, από το "αν έλειπε ένας Χαβίτο από το ρόστερ μας".... και μόνο ο τρόπος, ο ήσυχος και ξαφνικός, και μόνο οι ελιγμοί και χειρισμοί του Ολυμπιακού στις μεταγραφές, και μόνο η απόδειξη ότι όταν θέλει κάτι (κάποιον παίκτη) ο Μαρινάκης το(ν) αποκτά.... αυτά και μόνο αυτά, μας εντυπωσιάζουν!

Άντε να δούμε, τι άλλο θα δούμε από την Προεδράρα!
Πρόεδρε, τρέλανέ τους (κι άλλο) όλους!!!

Υ.Γ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει ακόμα ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του Χαβίτο. Όμως αυτή είναι τετελεσμένη και σίγουρη. Για δύο λόγους:
1. Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο παίκτης... (Χαβίτο: "Έχω υπογράψει στον Ολυμπιακό")
2. Το είπε και ο Νικολακόπουλος το απόγευμα στο ραδιόφωνο (εγγύηση!)

--------------------

1.2.2011 - Τελικά δεν φαίνεται να έχει αποκτηθεί ακόμα από τον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον όχι επίσημα. Το σίγουρο είναι ότι θα του ανήκει από την 1η Ιουλίου. Τι συμφωνία έχει γίνει (προφορική ή άλλη;) δεν γνωρίζουμε. Οι επόμενες ημέρες ίσως ξεδιαλύνουν το μυστήριο...

Κολάζ με αποσπάσματα των πρωτοσέλιδων (1/2 και 2/2/2011) σχετικά με τον Χαβίτο, την παρουσίασή του από την Λα Κορούνια και την ένταξή του στον Ολυμπιακό σε πέντε μήνες από σήμερα: