Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ξαφνικά... Τζιμπούρ!

Αναδημοσίευση από το sport24.gr

Στον Πειραιά ο Τζιμπούρ!

Ο... "τρομοκράτης" Ράφικ Τζιμπούρ συμφώνησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και θα φορά τα "ερυθρόλευκα" για τους υπόλοιπους έξι μήνες, με οψιόν γι' άλλα δύο χρόνια.

Ο Αλγερινός επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ πριν λίγες ημέρες, θα παραμείνει στην Ελλάδα και τους υπόλοιπους μήνες, αλλά θα φορά αντί για κιτρινόμαυρα... ερυθρόλευκα.

Η συμφωνία ανάμεσα στον πρώην άσο της ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό είναι για 6 μήνες, ενώ υπάρχει οψιόν για άλλα δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει πως αν ο Αλγερινός, δείξει τον καλό του αγωνιστικό εαυτό και αφήσει εκτός τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του είναι πολύ πιθανόν να παραμείνει στο Λιμάνι.

Ό,τι δεν έγινε πριν από 2μιση χρόνια και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2008, έμελλε να συμβεί τώρα και ο Τζιμπούρ θα φορέσει τα "ερυθρόλευκα". Τότε η ΑΕΚ είχε βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και τον είχε πάρει από τον Πανιώνιο, τώρα ο Ολυμπιακός δίχως να πληρώσει κάποια ομάδα κατάφερε να τον εντάξει στο ρόστερ του. Αν ικανοποιήσει θα μείνει, αν όχι τότε το καλοκαίρι θα ψάξει νέο ποδοσφαιρικό προορισμό.

Αναδημοσίευση από το sport24.gr
http://sport24.gr/football/omades/Olympiakos/ston_peiraia_o_tzimpour.755879.html



H ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοίνωσε την απόκτηση του Rafik Djebbour στις 8 σήμερα το απόγευμα. Ο παίκτης θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 10. Το νούμερο 10 έχει μείνει ορφανό από τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν ο μέχρι τότε κάτοχός του, Ντιόγκο, δόθηκε δανεικός στη Βραζιλία.


Tα πρωτοσέλιδα της επομένης (22.1.2011) για την απόκτηση του Τζιμπούρ