Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

15.9.09 - Μπάντοβιτς: ο 66ος προπονητής του Θρύλου

Ο Bozidar Bandovic (Mπόζινταρ Μπάντοβιτς) είναι από σήμερα ο 66ος τη σειρά προπονητής του Ολυμπιακού, με βοηθό τον Ανδρέα Νινιάδη.

Εκτός των τριών γεγονότων (1. τη θητεία του σαν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, 2. τη θητεία του σαν βοηθός προπονητή και 3. το ότι είναι Βόσνιος) δεν υπάρχουν πολλά βιογραφικα στοιχεία για τον Μπάντοβιτς. Με το ζόρι βρήκαμε link στη wikipedia - και εκεί ακόμη το βιογραφικό του είναι άδειο!

Ο Μπάντοβιτς, προς το παρόν, αναλαμβάνει σαν "υπηρεσιακός", αλλά... ουδέν μονιμότερο του προσωρινού σε αυτή τη χώρα και αυτή την ομάδα! Μπορεί να μείνει για μήνες αλλά (και γιατί όχι;) και μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Το ρεπορτάζ θέλει τον Ολυμπιακό να ψάχνει ήδη για "μεγάλο" (το έχετε ξανακούσει) προπονητή από το εξωτερικό, και αυτή τη φορά (λέει) θα δώσει "καλά λεφτά"! Ξέρετε εσείς κανένα "μεγάλο" και άνεργο;;;

Όμως μπορεί να ισχύσει και το αντίθετο και ο Μπάντοβιτς να μείνει πολύ λίγο, αν πιστέψουμε τα σενάρια περί Τζόρτζεβιτς (μιλάει με τον Πρόεδρο) ή άλλων δοκιμασμένων εγχώριων λύσεων (ακούστηκαν Αλεξανδρής, Λεμονής, ίσως και Αλέφαντος!). Ίσως ο Μπάντοβιτς να σπάσει το ρεκόρ βραχυβιότητας στην προπονητική καρέκλα του Ολυμπιακού. Η ιστορία έχει δείξει ότι ο Ολυμπιακός αρέσκεται να αλλάζει προπονητές σαν τα πουκάμισα!
Αυτό φαίνεται και στο παρακάτω pdf που σας προσφέρουμε, δοθείσης της ευκαιρίας.
Πρόκειται για τον ενημερωμένο Πίνακα "ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ" που αναγκαστήκαμε να ενημερώσουμε σήμερα, μετά τις ξαφνικές εξελίξεις...
Θα τον κατεβάσετε από αυτό το link.
Το password, που θα σας ζητηθεί για το κατέβασμα, είναι: pasalim

Προσέξτε ότι ο Κετσπάγια είναι από τους πιο βραχύβιους στην καρέκλα του προπονητή του Ολυμπιακού (σχεδόν 4 μήνες, μόνο) αλλά δεν είναι ο μόνος.
Αυτό (οι 3-4 μήνες προπονητική θητεία) αποτελεί... συνήθεια για εμάς!