Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Μια ζωή αεκάκι


- Το ταμπλό στο ΟΑΚΑ έγραψε αεκάκι - ΘΡΥΛΟΣ 1-2

- Για τα χανουμάκια,πάλι πίκρα,πάλι πόνος πάλι π.... (δεν το λέω).

- Οι πανηγυρτζήδες της Αγγλίας χθες κλαίγανε με μαύρο δάκρυ και πλακωθήκανε μεταξύ τους.

- Τελικά είναι φαινόμενο για επιστημονική διερεύνηση αυτά τα αεκάκια.Από την Έβερτον τρώνε τεσσάρα αλλά πανηγυρίζουνε.Χθες μόλις δύο τους ρίξαμε και χαλάσανε τον κόσμο.Φαίνεται ξεκάθαρα πως μετά από 16 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα,τα έχουνε παίξει εντελώς...

- Σήμερα όλες οι φυλλάδες την πέφτουνε στο Δαλούκα με σκοπό να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και να ξεχαστεί το πέναλτι που έπνιξε ο Ντάκος σε βάρος του βάζελου.

- Όμως άλλα είναι τα περιθώρια αντίδρασης στο 90' με ρευστό σκορ και άλλα στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου.Μη ξεχνάμε ότι και ο ΟΦΗ της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ προηγήθηκε την Κυριακή όμως τελικά «έσκυψε».

- Τα βάζουν με το Δαλούκα,τα χανουμάκια,αντί να τον επεφημούν που τους έδωσε τροφή στη μιζέρια τους.Παραδεχτείτε το αεκάκια.Τη γουστάρετε την κλάψα.«Σκίσε με ν'αλλάξω ράφτη» που έλεγε η πρωταγωνίστρια της επικής ελληνικής ταινίας «Το παλαμάρι του βαρκάρη».

- Ο αεκτζής που μπορεί να έχει απτές μνήμες τι σημαίνει να παίρνει μια ομάδα πρωτάθλημα, είναι πια άνω των 35 ετών.Οι νεότεροι ήταν παιδάκια τότε,ενώ οι έφηβοι δεν προβλέπεται να νιώσουν αυτό το συναίσθημα στη ζωή τους.

- Η (δωρεάν) συμβουλή μου στους κλαψιάρηδες είναι μια : Λυπηθείτε τα παιδιά σας και μη τα κάνετε αεκάκια.Δε θέλετε να τα κάνετε γαυράκια (αν και θα γίνουνε μόνα τους μόλις καταλάβουνε σε τι λούκι τα βάλατε);Κάντε τα Πόρτο, Ίντερ, Μάτζεστερ, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ,Μπάγερν ακόμα και Σέλτικ.Γλυτώστε τα από την κακομοιριά και τη μιζέρια.

Πέστε κάτω οε,οε,οε!