Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009


Για ακόμη μία χρονιά τα πάρε-δώσε μεταξύ Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ συνεχίζονται, μετά την αγορά του Δημήτρη Σαλπιγγίδη προ τριετίας, τον δανεισμό του Δάρλα, το περυσινό ”deal” με τον Χρήστο Μελίσση, φέτος την τελευταία στιγμή οι Θεσσαλονικείς συμφώνησαν με τους “πράσινους” και πήραν ως δανεικό τον Μουν…

Μην ξεχνάμε, μάλιστα, πως, ήδη, η Καβάλα έχει τρεις παίκτες δανεικούς από τους πράσινους (Σωτήρης Λεοντίου, Στέφανος Σιόντης, Ρόμπερτ Σταμπολζίεφ).
από red planet

διαβάστε παρακάτω και το σχόλιο απο το gavros.gr...




Τόλμησαν κάποιοι να μιλήσουν για φιλικό παιχνίδι στην Λάρισα σε μία έδρα που είχαμε να κερδίσουμε 22 ολόκληρα χρόνια και που έπαιζαν σκυλιασμένα (και καλά έκαναν και μακάρι να παίζουν πάντα έτσι). Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών, όμως, έκρυβε εκπλήξεις απίστευτες… ομορφιές απ' αυτές που μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα ξέρει να μας χαρίζει. Φωνάζουμε καιρό τώρα για την διαιτησία και τα πρώτα δείγματα τα πήραμε από τα πρώτα ματς, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι μία τεράστια συνομωσία για να εκθρονιστεί ο Ολυμπιακός, αλλά και πάλι δεν θα τα καταφέρουν. Και πάλι πάνω από το πτώμα μας θα περάσουν. Πιστέψαμε όλοι ότι πέφτοντας ο ΟΦΗ στην Β' Εθνική θα γλιτώσουμε από το παράρτημα, αλλά τελικά αυτή η ιστορία είναι σαν την Λερναία Ύδρα. Ένα κεφάλι κόβεις και άλλα τόσα βγαίνουν. Κάποιοι εκεί στην Βόρειο Ελλάδα παρεξηγούνται όταν τους αποκαλούμε παράρτημα, αλλά πλέον δεν θα πρέπει να αισθάνονται και τόσο περήφανοι για την ομάδα τους. Ο ΜΠΑΟΚ που ανήκει στον λαό του και όλα τα σχετικά που λένε έχει καταντήσει ένας νέος… ΟΦΗ. Η ιστορία γνωστή και ξεκίνησε πέρυσι με την μεταγραφή του Χριστοδουλόπουλου, τον οποίο με το ζόρι τον πήγαν στην Παιανία. Σώθηκαν με τα λεφτά του βάζελου και τώρα το τριφύλλι θέλει να "δέσει" το ματς της Τούμπας. Τελευταία μέρα των μεταγραφών και ο ξαφνικά ο Μουν πάει δανεικός στον ΜΠΑΟΚ. Ωραία πράγματα, όμορφα και οι καλές σχέσεις των δύο συνεχίζονται. Μην ξεχνάμε πέρυσι ότι είχε δοθεί ο Δάρλας που φέτος γύρισε στην Παιανία.

Πάμε παρακάτω. Ξανά την τελευταία μέρα των μεταγραφών και πριν καν στεγνώσει το μελάνι ορισμένων περί φιλικού στην Λάρισα και οι μάσκες έπεσαν. Περίμεναν… γκέλα του Ολυμπιακού, η οποία δεν έγινε ποτέ και έτσι έκριναν ότι η άμυνα των "βυσσινί" θέλει ενίσχυση. Πάρτε δανεικό από τον ΠΑΟ τον Μελίσση για να μην έχετε προβλήματα και γιατί τα παιδιά θα ανέβουν στο Αλκαζάρ από το οποίο πέρασε ο Θρύλος. Και δεν ξεχνάμε τον Μάλαρζ που ήταν βασικός τερματοφύλακας της ΑΕΛ, ο οποίος πήγε από τον ΟΦΗ που έχει πέσει στην Β' Εθνική. Πολύ τράμπα ρε παιδιά λίγο ψυχραιμία δεν βλάπτει.

Ακόμα και η Καβάλα, η οποία στην πρεμιέρα έκανε διπλό στην Λιβαδειά "πράσινους" δανεικούς έχει. Λεοντίου, Σιόντης, Σταμπονζλίεφ προέρχονται από την μεγάλη της Παιανίας σχολή. Και ο Λάκης από τον ΜΠΑΟΚ πήγε στην Καβάλα. "Δεμένοι" και οι "αργοναύτες", λοιπόν. Φανταστείτε ότι λείπει ο ΟΦΗ από την Σούπερ Λίγκα, αλλά το… κόλπο έχει και συνέχεια με τον Αναστασάκο να πηγαίνει στον Ατρόμητο (από τον ΠΑΟΚ), ο οποίος έχει δώσει στον Παναθηναϊκό τον Μαρίνο. Ολόκληρη αλυσίδα έχει δημιουργηθεί και δεν ντρέπονται. Το "δένουν" από παντού το πράγμα οι πολυμετοχικοί και έχουν γεμίσει με δανεικούς παίκτες την Σούπερ Λίγκα. Χρειάζεται προσοχή παιδιά, ενότητα στον Πειραιά και να μην τα αφήσουμε έτσι τα πράγματα.

Θυμάστε όλοι τι ωραία ατμόσφαιρα συνάντησε πέρυσι στην Τούμπα ο πολυμετοχικός. Φιλικό κλίμα κόντρα στο νέο του παράρτημα κι ενώ ο Ολυμπιακός μάτωσε σε αυτό το γήπεδο. Θα θυμάστε όλοι και το γκολ του Καραγκούνη που τον μάρκαραν με τα… μάτια. Κι αν δεν το θυμάστε γι' αυτό είμαστε εδώ για να σας το θυμίσουμε. Θα ζήσουμε ανάλογες στιγμές και φέτος; Γέμισε από "πράσινους" δανεικούς η Σούπερ Λίγκα συγχαρητήρια.

Θυμηθείτε το γκολ του Καραγκούνη στην Τούμπα. Γκολάρα το χαρακτήρισαν. Ρι τι έχουμε να δούμε και φέτος. Μόνοι μας και όλοι σας, αλλά δεν μασάμε.